SLAVNA GLUMICA SE TAJNO UDALA!

Autor: Republika

Zabava

18.03.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudska glumica Sandra Bulok i fotograf Brajan Rendal venčali su se u tajnosti posle tri godine veze.

 

My loves. ? #SandraBullock #BryanRandall

A post shared by Sandra Bullock Fanpage (@bullockslays) on Mar 18, 2018 at 6:23am PDT

Početkom meseca par je viđen na ulicama Los Anđelesa u potrazi za mestom gde bi mogli da uživaju u šoljici kafe. Pošto je Brajan nosio prsten, američki mediji su prenesli vest da se glumica udala.

- Ona zaista ne voli da razgovara o svom privatnom životu javno. Ali da, to se dogodilo - izjavio je izvor blizak paru. Ovo bi bio drugi put da je Sandra stala na ludi kamen. Bila je udata za Džesija Džejmsa, a razvod je usledio kada su njegove prevare isplivale na površinu.

Nakon što je vest o novom braku ispunila brojne naslovnice, pala je nova odluka - pronaći detalje i uveriti se u to da li je priča istinita ili nije.

Bilo je praktično nemoguće doći do odgovora na veoma jednostavna pitanja: kako se to dogodilo, gde, kada, šta je mlada nosila, da li u pitanju bila velika ili mala svadbena ceremonija, koje poznate ličnosti su bile pozvane... Iz tog razloga, "Gosip kop" je objavio vest da "In Tač" nije u pravu, te da "to što muškarac nosi prsten na ruci nije znak da je u braku". Ostaje da sačekamo da se glumica oglasi i potvrdi da li je reč o udaji tačna, pišu strani mediji, a prenosi alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading