PREMINULA GLUMICA IZ KULTNOG FILMA: Holivud se oprašta od legende!

Autor:

Zabava

04.01.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glinis Džons, koja je ostvarila nezaboravnu ulogu gospođe Vinifred Benks u kultnom filmu "Meri Popins" iz 1964. godine, preminula je danas u svom domu u Los Anđelesu.

PREMINULA GLUMICA IZ KULTNOG FILMA: Holivud se oprašta od legende!

Foto: Pixabay

Sveća

Čuvena glumica Glinis Džons, koja je ostvarila nezaboravnu ulogu gospođe Vinifred Benks u kultnom filmu "Meri Popins" iz 1964. godine, preminula je danas u svom domu u Los Anđelesu. Vest o njenom odlasku potvrdio je njen portparol Mič Klem, ističući da je glumica mirno preminula prirodnom smrću. Sa impresivnim vekom od 100 godina, Glinis Džons je ostvarila izuzetnu karijeru koja je obeležila svet filma.

Glinis Džons je svojom harizmom i talentom osvojila srca publike širom sveta, a uloga gospođe Vinifred Benks u filmu "Meri Popins" ostala je upamćena kao jedno od njenih najznačajnijih ostvarenja. Proglašena je za Diznijevu legendu 1998. godine, čime je dobila zvanično priznanje za svoj doprinos filmskoj umetnosti. Takođe, bila je najstarija živa glumica koja je nekada bila nominovana za Oskara, što svedoči o njenom izuzetnom talentu i uticaju na filmsku industriju.

Glinis Džons će zauvek ostati upamćena kao jedna od najvećih filmskih legendi, a njen doprinos umetnosti ostaje večan. Njena topla i autentična gluma ostavila je neizbrisiv trag u istoriji filma, inspirišući generacije glumaca i zaljubljenika u sedmu umetnost. Njen lik gospođe Vinifred Benks ostaje simbol elegancije i šarma, dok će njena ličnost zauvek živeti kroz filmska dela koja je neprolazno obeležila.

Glinis Džons će biti zauvek upamćena kao ikona filmskog platna, a njeno nasleđe će nastaviti da inspiriše i očarava ljubitelje filma širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading