JEZIV NIZ PORODIČNIH TRAGEDIJA: Slavnom pevaču optuženom za SILOVANJE godinu dana posle SMRTI brata PREMINULA i sestra!

Autor:

Zabava

24.12.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula sestra poznatog pevača, koja je učestvovala i u jednom rijalitiju, a pre godinu dana ostali su i bez brata!

JEZIV NIZ PORODIČNIH TRAGEDIJA: Slavnom pevaču optuženom za SILOVANJE godinu dana posle SMRTI brata PREMINULA i sestra!

Foto: Credit: GDP Photos/ MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Bobi Džin Karter (41), sestra popularnog pevača Nika Kartera (43), koji je slavu stekao u bendu "Bekstrit Bojs", pronađena je mrtva, prenosi "TMZ". Bobi Džin nađena je u svojoj kući na Floridi, a uzrok smrti ne nepoznat. Neutešna majka Džejn Karter se oglasila za gorepomenuti medij.

- U šoku sam. Trebaće mi vremena da shvatim užasnu stvarnost. Daću potpuniju izjavu kad budem mogla racionalnije da razmišljam - izjavila je Džejn Karter.

Republika

Foto: Hernando county sheriff'/PLANET/Planet/Profimedia,GDP Photos/ MediaPunch / imago stock&people

Bobi Džin Karter i Nik Karter

Samo godinu dana ranije, Nik je izgubio i brata, pevača Arona Kartera. Bobi Džin je inače bila zadužena za osmišljavanje Aronovih stajlinga, a pojavljivala se i u porodičnom rijalitiju "Kuća Kartera". Nakon ovoga se povukla iz javnosti. Ovo nisu jedine dve tragedije koje su zadesile porodicu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/aaroncarter/

Aron Karter

2012. godine Nik je izgubio i sestru Lesli, koja je preminula od predoziranja, a ostala mu je samo još jedna sestra - Anđela, koja se takođe bavi pevanjem.

Inače, Nik je u septembru ove godine optužen je da je više puta napastvovao žene. Tužba je podneta u Okružnom sudu Klark, a u njoj se navodi da je Karter 2003. godine više puta seksualno napao tada petnaestogodišnju devojčicu iz Pensilvanije. Karter je imao 22 i 23 godine u vreme navodnih incidenata. Kako je navedeno u tužbi koju je podnela A.R, pevač ju je navodno silovao u spavaćoj sobi na svojoj jahti. Navodi se i da je Karter bio tamo sa svojom sestrom Anđelom i najmanje trojicom odraslih muškaraca.

Republika

Foto: shutterstock

Nik Karter

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading