BIZARNO: Preminuli glumac ćerki nudio DROGU, pa je ZAVODIO na sahrani supruge!

Autor:

Zabava

09.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajan O'Nill preminuo je u 82. godini života, a iza sebe imao je jako burnu i skandalonu prošlost!

BIZARNO: Preminuli glumac ćerki nudio DROGU, pa je ZAVODIO na sahrani supruge!

Foto: Profimedia

Holivudski glumac Rajan O'Nil preminuo je u 82. godini života, a tužnu vest podelila njegova porodica. Njegov sin istakao je da je Rajan mirno preminuo uz podršku svojih voljenih. O'Nil je bio poznat kao seks simbol i holivudski šmeker, a njegova tridesetogodišnja veza sa glumicom Farom Fosit bila je predmet brojnih medijskih spekulacija.

Iako je na početku karijere bio na putu da postane velika glumačka zvezda, Rajan O'Nil je propustio prilike zbog svog divljeg karaktera. Rođen je kao Čarls Patrik Rajan O'Nil 20. aprila 1941. u Los Anđelesu, u porodici scenariste Čarlsa Blekija O'Nila i pozorišne glumice Patrišije Kalagan O'Nil. Njegov život obeležile su brojne veze i brakovi, a posebno turbulentan odnos imao je sa svojom ćerkom Tatum.

O'Nil je bio prepoznatljiv po svojim problematičnim odnosima sa decom, posebno sa ćerkom Tatum. Njegova ljubomora na njen uspeh dovela je do verbalnog i fizičkog zlostavljanja, a čak joj je ponudio kokain kada je imala samo 11 godina. Osim toga, njegova veza sa Fara Fosit takođe je bila obeležena kontroverzama i nesuglasicama sa porodicom.

Deseto­godiš­nja de­vojčica je za svoj debi dobila Oskar kao tada najmlađa glumica u istoriji! To bi za svakog roditelja trebalo da bude najveća sreća, ali ne i za Rajana. Nije mogao da sakrije ljubomoru što je za isti film njegova ćerka nagrađena, a on nije. U napadu ljubomore tu­kao ju je, verbal­no zlostavljao, a čak je je i ocrnio re­kavši da se "toj lenštini posrećilo i sada misli da je nešto napravila".

Njegov odnos prema de­ci je bio toliko grozan da joj je, kako je Tatum navela u au­tobiografiji, otac, i to kad je imala samo 11 godina, prvi ponudio kokain, baš kao i bratu (Gri­fin se još nije rešio zavisnosti, a 1990-ih su i nje­ga i Rajana uhapsili zbog posedovanja dro­ge i le­kova).

Ve­­za s Farom Fosit je trajala 17 godina, do 1997. godine. Nakon što mu je 2001. dijagnostifikovana leukemija (koju je pobedio), zbližio se s dec­om (nikad u potpuno­sti), ali i s Farom, koja je ubrzo nakon toga obolela od karcinoma de­be­log creva.

Da u tome ima istine, do­kazao je i sam Rajan koji je na sahrani voljene Fare svoju ćerku Tatum pozvao na piće jer je ni­­je prepoznao. Osim toga, dan nakon sahrane snim­ljen je u igrama na plaži s mlađanom plavušom.

Iako je Rajan O'Nil ostvario značajne uloge u filmovima poput "Ljubavna priča" i "Oliverova priča", njegova reputacija je kontinuirano bila ugrožena zbog problema u ličnom životu. Nakon njegove smrti, javnost je ostala podeljena po pitanju nasleđa koje je ostavio, dok su njegova dela i uloge ostale deo holivudske istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading