ZGODNI GLUMAC UHVAĆEN BEZ BURME: Ponovo slobodan posle 27 godina braka, paparaco ga ISPREPADAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac se razvodi nakon 27 godina braka, odmah skinuo burmu!

ZGODNI GLUMAC UHVAĆEN BEZ BURME: Ponovo slobodan posle 27 godina braka, paparaco ga ISPREPADAO! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Ceo svet se šokirao nakon informacije da se Hju Džekmen razvodi od supruge Debore Li Furnes nakon 27 godina ljubav. Njih dvoje su dali zvaničnu izjavu za magazin "People" i nisu se više oglašavali na ovu temu.

- Bili smo blagosloveni što smo zajedno skoro 3 decenije kao muž i žena u divnom braku pune ljubavi. Naše putovanje se sada menja i odlučili smo da se razdvojimo kako bismo pratili naš individualni rast - rekli su Hju Džekmen i Debora Li Furnes u izjavi koju su dali za magazin "People".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Hju Džekmen bez burme

- Porodica je uvek bila i biće naš prioritet kada preduzimamo naše naredno životno poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i ljubaznošću. Veoma cenimo vaše razumevanje naše privatnosti i poštovanje porodice koja se sada trudi da prevaziđe novonastalu situaciju u životu. Ovo je jedina izjava koju ćemo dati - zaključio je par u izjavi koju su potpisali sa Deb i Hju Džekmen.

Paparaco je "isprepadao" glumca na ulici, uslikao njegovu ruku bez burme, a zatim mu postavio nekoliko pitanja.

On je Hjua pitao kakvu vrstu individualnog rasta će tražiti on i Debora (aluzija na njihovu izjavu), a onda ga je glumac spustio na zemlju na najfiniji mogući način.

Republika

Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Hju Džekmen i Debora

Hju je rekao da ne želi da priča o tome odmah i na tom mestu u improvizovanom intervjuu i da ceni ono što paparaco misli. Međutim, nije odutajao pa je krenuo da ga rešeta pitanjima, ali ga je Hju presekao i rekao da je ovo veoma teško vreme kroz koje prolaze. Na kraju je paparacon postavio i pitanje o filmu Dedpul 3 i nastavku snimanja, ali je Hju i tu ispao gospodin i kratko mu je rekao "Kada nam dozvole" praveći referencu na štajk koji traje i dalje.

Sa druge strane, izvor za "Page Six" kaže da je čuveni Volverin mnogo tužan i da pokušava da ne misli na razvod. Hju i Debora su se venčali 11. aprila 1996. godnu dana pošto su se upoznali, a posle mnogo veštačkih oplodnji i pobačaja rešili su da usvoje decu. 2000. su usvojili sina kom su dali ime Oskar, a posle 5 godina i Avu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading