PEVAČICU TRAŽILA POLICIJA, OTAC PRIJAVIO DA SU JE KIDNAPOVALI: Kada su saznali šta joj se desilo - ŠOKIRALI se, JEZIVI DETALJI!

Autor:

Zabava

17.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila dušu o jezivim detaljima pakla kroz koji je prošla.

PEVAČICU TRAŽILA POLICIJA, OTAC PRIJAVIO DA SU JE KIDNAPOVALI: Kada su saznali šta joj se desilo - ŠOKIRALI se, JEZIVI DETALJI!

Foto: Instagram.com printscreen

Britanska pevačica Lili Alen u ispovesti u podkastu komičara Alana Kara "Life's a Beach" ispričala je da je izgubila nevinost sa 12 godina dok je bila na odmoru sa ocem slavnim glumcem Kitom Alenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

 

- Izgubila sam nevinost sa momkom po imenu Fernando u Brazilu kada sam imala oko 12 godina“, otkrila je, pre nego što je pojasnila: "Ne, šalim se".

Pevačica je priznala da je to iskustvo bilo "malo traumatično" jer je njen otac iste noći pozvao policiju zbog nje.

- Zapravo sam nestala. Otišla sam u njegovu hotelsku sobu - bila sam na odmoru sa tatom i bratom - i očigledno se nisam vratila u svoju sobu“, rekla je Lili Alen.

Ona je objasnila da je "prespavala sledeće jutro" i da ju je probudila policija "koja je vršljala po celom hotelu" u kom su odseli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

 

- Policija je bukvalno češljala plažu i ispitivala ljude jesu li me videli - dodala je ona.

- Mislili su da sam se udavila. Nisam imala srca da kažem 'Ne, samo sam izgubila nevinost'. Nisam imala intimne odnose neko vreme nakon toga. Fernanda više nikad nisam videla", rekla je 38-godišnja pevačica.

Od tada se britanska pevačica skrasila sa zvezdom Stranger Thingsa Dejvidom Harborom. Njih dvoje su se upoznali preko aplikacije za sastanke Raja dok je snimao "Crnu udovicu" u Londonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

 

Venčali su se u septembru 2020. na intimnoj svadbenoj ceremoniji u Las Vegasu. Alen je ranije bila udata za Sema Kupera, sa kojim ima ćerke Etel i Marni, piše Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading