SUD DONEO HITNU ODLUKU: Žena Kevina Kostnera mora da napusti porodičnu vilu!

Autor:

Zabava

07.07.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji detalji slučaja oko razvoda Kevina Kostnera i njegove supruge Kristin Baumgartner.

SUD DONEO HITNU ODLUKU: Žena Kevina Kostnera mora da napusti porodičnu vilu!

Foto: profimedia.rs/

Kevin Kostner i njegova supruga Kristin Baumgartner

Kevin Kostner i njegova supruga Kristin Baumgartner već nekoliko nedelja su glavna tema svetskih medija. Oni su trenutno u procesu razvoda, a juče je sud doneo jednu odluku u Kostnerovu korist.

Sud je naredio njegovoj bivšoj da se iseli iz luksuznog porodičnog doma u Santa Barbari do 31. jula, pridržavajući se tom odlukom uslova iz ranije potpisanog predbračnog ugovora, prenosi TMZ.

 

 

Advokati glumčeve bivše supruge nisu bili presrećni tom odlukom. Ističu kako ona nema dovoljno vremena, a ni novca, da pronađe novo mesto za život do kraja meseca. Tražili su da se rok pomeri na 15. avgust, ali sud odbacio njihov zahtev.

Podsetimo, glumac je poslednjih dana prigovarao da njegova bivša odbija da se iseli iz kuće, iako joj je, tvrdi on, dao više od 1,2 miliona dolara, što bi joj trebalo biti sasvim dovoljno za novi smeštaj.

Foto: profimedia.rs/

Kevin Kostner i njegova supruga Kristin Baumgartner 

 

Kevin Kostner bivšoj nudi 38.000 evra mesečno, dok ona zahteva čak šest puta više novca na mesečnom nivou za alimentaciju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading