DŽON SNOU STIŽE U DUBROVNIK

Autor:

Zabava

04.02.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji serije "Igre prestola" mogu polako da počnu da se preznojavaju u novom naletu nestrpljenja budući da je snimanje nove sezone najavljeno. Najljubopitljiviji stanovnici Dubrovnika, gde se deo popularnog serijala snima, to i potvrđuju jer su primetili šator za logistiku koji je postavljen na lokaciji snimanja. Tu su i zaštitne ograde kako bi zvezde bile na "bezbednom odstojanju" od onih upornijih fanova.

RepublikaFoto: instagram.com/john_snow_2000
Džon Snou!

Snimanje će trajati samo nekoliko dana, ali bi za to vreme u Dubrovnik trebalo da stigne kompletna ekipa serije.

Predviđa se da će za tu priliku u Hrvatsku prvi put stići zvezda HBO serije Kit Harington, pišu tamošnji portali. Produkcija osme sezone, koju će ljubitelji moći da gledaju na proleće 2019, počela je u oktobru prošle godine. Autori serije Dejvid Beniof i Den Vajs ranije su američkim medijima izjavili da će na poslednjoj sezoni raditi oko godinu i po dana, pa obožavaoci imaju vremena da natenane apsolviraju epizode prethodnih sezona. Do tada mogu da se raduju najavama da bi nove epizode mogle da traju nešto duže od dosadašnjih, i to između 80 i 90 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading