Pevačica PRETUKLA konobaricu, PUKLA BRUKA na estradi: Ona sve priznala, sud je obavestio o KAZNI!

Autor:

Zabava

17.09.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kardi Bi priznala je da je pretukla konobaricu u jednom striptiz baru!

Pevačica PRETUKLA konobaricu, PUKLA BRUKA na estradi: Ona sve priznala, sud je obavestio o KAZNI!

Foto: Instagram.com

Reperka i pevačica Kardi B izazvala je incident 2018. godine, kada je tukla radnicu striptiz bara zbog sumnje da se tajno viđa s njenim mužem, reperom Ofsetom.

Kardi je planirala ovaj napad, čak je pozvala drugaricu i ponudila joj 5.000 dolara da joj pomogne u sukobu, što je i potvrdila u izjavi na sudu kojom je osuđena na 15 dana društveno-korisnog rada.

- U prošlosti sam donela neke loše odluke s kojima se ne bojim da se suočim i da ih priznam -rekla je reperka u svojoj izjavi.

Republika

Foto: Youtube.com/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Kardi Bi

 

Na sudu je priznala organizovanje i učestvovanje u dva napada na zaposlene noćnog kluba "Angels" u Njujorku 2018. godine. Incidenti su proizašli iz svađe između Kardi i dve sestre, a za jednu od njih je verovala da je bila u vezi s njenim mužem, reperom Ofsetom (30).

Tužioci su rekli da su prve noći Kardi i njena pratnja udarili žrtvu, konobaricu, čupali je za kosu, udarali je i udarali joj glavom o bar. Dve nedelje kasnije, vratili su se i gađale sestru prve žrtve flašama i nargilom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kardi Bi na Met gali

 

Osim društveno-korisnog rada, reperki je naređeno da se tri godine drži podalje od žrtava. Prihvatila je sporazum o priznanju krivice dan pre nego što je slučaj trebalo da dođe do suda, prenosi Mondo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading