Ona je kriva što su žene sve mršavije?!

Autor:

Zabava

15.01.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena fudbalera Viktorija Bekam razbesnela je mnoge nakon svoje najnovije revije, gde su predstavljeni novi modeli naočara!

RepublikaFoto: instagram.com/victoriabeckham
Viktorija Bekam

Naime, umesto u skupocenih naočara, svi pogledi bili su upereni u manekenku koji je Viktorija izabrala za predstavljanje kolekcije. Reč je o 29-godišnjoj manekenki koja je svojom mršavom pojavom izazvala negativne reakcije.

- Upravo zbog ovakvih devojaka moja već sada mršava ćerka smatra da treba manje da jede - napisala je jedna ogorčena majka. U raspravu na društvenim mrežama uključili su se i mnogi drugi prozivajući dizajnerku da promoviše nezdrave ideale lepote.

 

 

- Uopšte nisam primetio naočare. U fokusu je samo model. Bolesno je mršava. Viktoriju bi trebalo da se stidi što promoviše poremećaje u ishrani. Njena šestogodišnja ćerka ima više kilograma od ove devojke. Sramota - dodao je jedan besan otac.

 

 

- Ovo nije fotografiju koju bih želeo da moja 13-godišnja ćerka vidi - nadovezao se još jedan besan tata. Viktoriju Bekam su i ranije prozivali zbog izbora preterano mršavih modela za svoje revije, pa se tako 2015. godine branila kako nije ona ta koja bira modele već agencija. Iako je 2010. godine izjavila kako se zalaže za "zdravu lepotu" koju će i promovisati, izgleda da se svoje odluke ipak ne pridržava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading