Život su mu obeležile AFERE, a njena SMRT ga je SLOMILA: Slavni pevač jezive vesti saznao na turneji, u stanu njegove devojke zatečen STRAVIČAN prizor

Autor:

Zabava

26.07.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen legendarnog benda The Rolling Stones, Mik Džeger, danas slavi 79. rođendan.

Život su mu obeležile AFERE, a njena SMRT ga je SLOMILA: Slavni pevač jezive vesti saznao na turneji, u stanu njegove devojke zatečen STRAVIČAN prizor

Foto: youtube/DJ Gerry from Starlight Music/Letterman

"Živa legenda rokenrola", kako mnogi nazivaju čuvenog Mika Džegera, na svetskoj javnoj sceni je čitavih pet decenija, a sve do danas ostao je jedan od najpoznatijih i najcenjenijih rok muzičara svih vremena.

Rođen je na današnji dan 1943. godine u skromnoj porodici u engleskom Kentu. Njegov otac je, baš kao i njegov deda, bio učitelj, zbog čega se očekivalo da će i Mik krenuti njihovim stopama i nastaviti porodičnu tradiciju. Međutim, spletom slučajnih okolnosti, nakon što je zbog stroge majke pobegao od kuće i upisao Poslovnu školu za ekonomiju u Londonu, sreo je bivšeg kolegu i prijatelja Kita Ričardsa i tada je sve počelo. Ubrzo su postali cimeri i formirali bend „The Glimmer Twins“, koji je kasnije preimenovan u The Rolling Stones.

Njihovi nastupi ubrzo su podigli Džegera i Stonse na vrhove top lista, a sedamdesetih godina 20. veka mogli su se pohvaliti velikim brojem fanova širom sveta. Iako se ovaj period smatrao najuspešnijim u njihovoj karijeri, čuveni "Rolingstonsi" sve do danas održali su reputaciju jednog od najvećih rok bendova svih vremena.

Foto: youtube/DJ Gerry from Starlight Music/Letterman

Mik Džeger

 

Međutim, osim uspešne karijere, javnost je oduvek bila veoma zainteresovana i za privatni život Mika Džegera, koji je, otkako se pojavio na javnoj sceni, važio za velikog zavodnika i miljenika ženskog dela publike. Njegov buran ljubavni život i danas intrigira javnost - priča se da je spavao sa četiri hiljade žena, kao i da mu ljubavni odnos sa muškarcem nije stran, međutim, samo dve žene uspele su da ga odvedu pred oltar, dok je sa njih pet dobio ukupno osmoro dece.

Prva Džegerova supruga, danas 74-godišnja glumica Bjanka Pérez-Mora Macíjas, bila je dama raskošne lepote, muza Endija Vorhola i najveća "džetseterka" tog vremena i redovna gošća tada najpopularnije diskoteke "Stuido 54". Zanosna crnka družila se, ne samo sa likovnim i vizuelnim umetnicima, već i brojnim muzičarima od Dejvida Bouvija, preko Erika Kleptona, do Pola Makartnija. Ali, Bjanka Džeger nije bila samo simbol lepote, seksepila, mode i luksuza, već je nekoliko decenija bila i društvena aktivistkinja, a trenutno i ambasadorka dobre volje Saveta Evrope, osnivačica i predsednica Fondacije za ljudska prava koja nosi njeno ime.

Bjanka je uspela je da zauzda Džegera, sa kojim je dobila ćerku Džejd, čitavih devet godina, a zahtev za razvod podnela je kada je saznala da ju je suprug prevario sa Džeri Hol. Bjanka je kao razlog razvoda navela njegovu preljubu s Džeri, a jednom je prilikom izjavila da je njen brak bio "gotov na dan venčanja". Bjanka se nakon razvoda od Džegera više nije udvala, dok je Džeger vrlo brzo uplovio u novi brak i to baš sa Džeri Hol, ženom sa kojom je varao bivšu suprugu.

Foto: youtube/DJ Gerry from Starlight Music/Letterman

Mik Džeger

 

Iako su brojni drugi muškarci uzdisali za njima, okorelom zavodniku ove lepotice jednostavno nisu bile dovoljne, pa je tako varao i Džeri. Za vreme braka s Bjankom, Džeger je imao i aferu s Plejbojevim modelom pune dve godine, a za vreme braka s Džeri upleo se u nove afere. Međutim, njihov brak je na kraju proglašen nevažećim, jer je sklopljen na Baliju.


Džeger je 2001. godine uplovio u romansu sa modnom dizajnerkom Lren Skot, sa kojom je u vezi bio više od jedne decenije, međutim, njihovu ljubav prekinula je velika tragedija. Lren je 2014. godine pronađena mrtva u svom stanu na Menhetnu. Džegerovu devojku pronašla je njena asistentkinja koja je došla jer je primila poruku od Lren u 8:30 da dođe u njen stan što pre. Kada se pojavila, oko 9 časova, asistentkinja je zatekla jeziv prizor - beživotno telo dizajnerke visilo je sa kvake vezano maramom.

Stravične vesti Džeger je saznao tokom turneje u Australiji, nakon čega se odmah oglasio kratkim saopštenjem.

- Potpuno sam šokiran i skrhan ovom vešću - kratko se obratio Džeger tada.

Mik je nekoliko meseci kasnije za medije progovorio o tragediji koja ga je slomila.

- Jako težak period je iza mene. Sada sam okej, uspeo sam da se vratim turneji i posvetim drugim stvarima - ispričao je tada Džeger i dodao da su mu u najtežem periodu najviše pomogli članovi porodice i prijatelji koji su mu pružali nesebičnu podršku.  

Ipak, nakon Lrenine smrti Džeger nije dugo samovao, već je utehu ubrzo pronašao u zagrljaju balerine Melani Hemrik, sa kojom i danas uživa u ljubavi. Pevač je imao 73 godine kada je sa Melani dobio sina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading