MRAČNI SKANDALI HOLIVUDA: I ovaj glumac optužen za seksualno zlostavljanje!

Autor: blic.rs

Zabava

09.01.2018

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o zloastavljanjima u Holivudu se, očigledno, nastavlja. Nakon optužbi na račun Harvija Vajnstina i Kevina Spejsija, još jedno poznato lice iz filmske umetnosti se našlo na tom spisku - Džejms Franko.

RepublikaFoto: instagram.com/jamesfrancoo
Džejms Franko

Makar tako tvrdi njegova koleginica sa kojom je sarađivao nekoliko godina. Franko je pre dva dana nagrađen "Zlatnim globusom", a na dodeli je otvoreno pružio podršku svim dama, žrtvama zlostavljanja.

 

?❤️

A post shared by James Franco (@officialjamesfranco) on Feb 18, 2016 at 2:57pm PST

 

To je prilično iznerviralo njegovu koleginicu Saru Titer- Kaplan koja je revoltirana njegovim licemerjem na društvenoj mreži tviter podelila ne tako lepe momente iz njegove prošlosti u kojoj ga proziva za različite laži.

 

 

need to start taking care of myself as well as I take care of my sims

A post shared by Violet Paley (@violetpaley) on Jan 8, 2018 at 7:35pm PST

 

Na to se nadovezala i koleginica Vajole Pejli.

 

- Sećaš li se kad si moju glavu gurnuo u auto prema svom međunožju i ono kad si mojoj prijateljici staroj 17 godina rekao da dođe kod tebe u hotel. Nakon što su te već jednom uhvatili kako to radiš s devojkom istih godina - napisala je glumica i dodala da je ona bila punoletna kad ju je zlostavljao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading