(FOTO) ŽIVA BARBI: Još jedna se upropastila da bi izgledala kao lutka

Autor:

Zabava

19.11.2017

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anela An (25) iz Poljske je još jedna devojka koja se upropastila brojnim plastičnim operacijama samo da bi izgledala kao Barbika. Anela je uložila 40.000 dolara kako bi hirurški sredila grudi, usne, lice i zadnjicu.

RepublikaFoto: instagram.com/anella_an
Samo je struk njen: Anela An 

- Prvo je uradila korekciju nosa, nakon čega nije mogla da se zaustavi... Hirurzi su imali pune ruke posla, a ona je po svaku cenu želela da postigne izgled popularne lutke - preneli su mediji. Poljakinja nije krila da je uradila veliki broj estetskih operacija, ali ona u tome ne vidi nikakav problem.

 

 

- Svako ima neki kompleks, a ako imamo priliku da to sredimo, zašto ne bismo? Tako je i mene mučio nos, pa sam ga sredila. Onda sam se setila da bih mogla i grudi. Rekla sam sebi - zašto da ne? Priznajem, više ne znam koliko sam zahvata imala. Ipak, pored grudi, usana, botoksa, povećanja zadnjice, moj struk je potpuno prirodan - podvukla je devojka, ističući da ne sanja o tome da postane Plejboj zečica, već želi da se posveti poslu arhitekte.

 

 

Zahvaljujući novom izgledu, stekla je armiju pratilaca na društvenim mrežama, a postala je i prava atrakcija u poljskim medijima.

 

 

 

 

I one su zastranile
Valerija Lukjanova (32) Lukjanova je ukrajinska manekenka. Tvrdi da je sve na njoj prirodno osim grudi
Alina Kovalevska (24) - nekada se družila s Lukjanovom, a dolaze iz istog ukrajinskog grada, Odese
Amanda Ahola (21) - Poznati model iz Finske, a umalo je umrla na operacionom stolu jer je želela da izgleda kao Barbika

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading