EKSKLUZIVNO - NAOMI: Iz Srbije nosim ŠAJKAČU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna top-manekenka Naomi Kembel u subotu je boravila u Beogradu, gde se kao specijalna gošća pojavila na velikoj proslavi akademije "Fi bros" u Belekspo centru. Ona je privatnim letom doputovala iz Milana oko 17.40, da bi se iste večeri vratila nazad avionom.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Naomi Kembl

U tih nekoliko sati, koliko je provela u srpskoj prestonici Naomi je izdvojila vreme za intervju za Srpski telegraf, u kojem je otkrila da iz Srbije sa sobom nosi deo naše tradicionalne nošnje. 

Šta ste prvo uradili kada ste stigli u Srbiju?

- Ušla sam u prodavnicu suvenira. Tamo me je sačekala ljubazna mlada devojka koja je bila zbunjena. Pitala sam je: "Šta je autentično za Srbiju", a ona je odgovorila: "Kapa" (šajkača, prim. aut.) i ja sam je uzela. Vraćam se kući sa srpskom kapom - rekla je slavna manekenka za Srpski telegraf.

 

Kompletan intervju koji je slavna menekenka dala za Srpski telegraf možete pročitati u štampanom izdanju za ponedeljak 25. septembar!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading