Milica završila u policiji ZBOG DROGE, godinama bila u vezi s lokalnim dilerom!

Autor:

Zabava

25.09.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su pozvale policiju kako bi joj pretresli stan jer su videli da nepoznati likovi često dolaze. Ispod kreveta je nađena veća količina ekstazija i zalihe marihuane

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milica Štavljanin

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Milica Štavljanin jedna je od trenutno najatraktivnijih takmičarki u vili u Zemunu i devojka koja je svojim ponašanjem sebe stavila u prvi plan u odnosu na cimere. Iako je u više navrata za sebe rekla da je laka devojka i time šokirala javnost, mračnije detalje iz života ipak vešto pokušava da sakrije. Međutim, dobro obavešten izvor blizak Milici za Rijaliti otkriva da je Štavljaninova pomagala dečku kriminalcu iz kraja u kom je živela tako što je u svom stanu krila drogu koju je on prodavao, što se posle izvesnog vremena pročulo.

Godinama bila sa dotičnim opasnim momkom u vezi, sve dok se nije pročulo da je i ona umešana u prljave radnje

- Milica je odrasla u Kraljevu i tipično je dete iz centra grada. Iako je uvek važila za pristojnu devojku, krajem srednje škole naglo je promenila društvo i počela da se druži sa problematičnim likovima iz kraja. Uhvatila se u kolo sa nekoliko opasnih momaka za koje su svi u gradu znali kakve probleme prave i petljaju sa raznim psihoaktivnim supstancama, koje prodaju u nekoliko naselja. Uplovila je u vezu sa jednim muškarcem iz istog lanca s kojim se upoznala u noćnom klubu, a čim su krenuli da se zabavljaju, on joj je objasnio čime se bavi i rekao da bi to trebalo da zna jer ne želi da krije bilo šta od nje. Ona mu je rekla da joj se on mnogo sviđa i da joj nije bitno kako zarađuje. Odmah je pored njega osetila sigurnost i poželela da mu na sve moguće načine dokaže da je tu za njega - priča naš sagovornik i dodaje:

- Kako je Milica završila i kurs za kozmetičarku, odmah se zaposlila i počela da iznajmljuje stan. Godinama je bila sa dotičnim opasnim momkom u vezi, sve dok se nije pročulo da je umešan u prljave radnje. Komšije su pozvale policiju kako bi joj pretresli stan jer su videli da nepoznati likovi često dolaze na njenu adresu, gde se zadržavaju po nekoliko minuta. Organi reda su jedne večeri pokucali na njena vrata i prilikom pretresa Miličine spavaće sobe ispod francuskog kreveta našli veću količinu ekstazija i zalihe marihuane. Oboje su privedeni na saslušanje, na kom je Milica priznala da je bila saučesnik, a oboje su nakon zadržavanja u trajanju od 48 sati prebačeni na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu. Momak je preuzeo odgovornost na sebe i rekao da Milica nije znala da je drogu krio ispod njenog kreveta, tako da je nakon saslušanja puštena - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading