Težak život rijaliti učesnika: OTAC MU UBIJEN U RATU, MAJKA GA NAPUSTILA, A ON ČUVA BOLESNOG BRATA!

Autor: alo.rs

Zabava

23.09.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Upoznajte Parove, Elvin Kadrić je odlučio da otvori dušu. Iza pozitivnog i mladog muškarca krije se bolna sudbina o kojoj do sada nije želeo da priča.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Elvin Kadrić

- Ja sam svoj život posvetio sportu, ima svoj mir i niko me ne dira, ali nisam imao baš lepo detinjstvo -započeo je a onda se otvorio.

- Ja svog oca nisam nikada upoznao, on se i dalje vodi kao nestalo lice, ali smo sigurni da više nije među živima, ubijen je u ratu. Ali i dalje postoji nada i molim se da je negde i da će me pronaći, malo mi je čudno, već dva puta u jutarnjem programu dobijam poziv od starijih žena koji mi kroz šifre ukazuju da mi je otac verovatno živ i šokiran sam  - rekao je Elvin.

Kadrić je zatim nastavio svoju priču i otkrio da mu nije teško samo zbof oca, ima tu još dosta loših trenutaka.

- Ja iza sebe imam dosta stresnih situacija, pored toga što mi je tata nestao u ratu, to se isto desilio i sa mojim dedom, jednog dana su samo odvedeni iz kuće i nisu se vratili.

Anđelu je zanimalo da li mu brat olakšava bol i da li zajedno prolaze kroz teške životne periode.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Elvin Kadrić

- Moj brat kada se rodio, moja majka je počela drugi put da živi, međutim moj brat živi u svom svetu, on ima autizam i o njemu se posebno staramo. Jednom nam se desilo da je otišao od kuće, odmah sam to osetio i krenuo sam da ga tražim, našao sam ga blizu kuće i tada sam shvatio koliko mi on znači, postojali su periodi kada sam umeo po hiljadu puta da ponavljam jednu reč u nadi da će sklopiti rečenicu, međutim nije - rekao je Elvin, a u vili je nastao muk.

On je dodao i da se stara o bratu jer su ga majka i očuh napustili.

- Ja se sa svojom majkom nisam nikada svađao, međutim, očuh i ona žive odvojeno od mene, jer žele svoj mir. Oni mene jesu razočarali, ali ih razumem, previše su se brinuli oko svega, svakako je moj brat sa mnom, oni i dalje ne mogu da se pomire da je bolestan. Ja njih ne osuđujem, samo mi je žao što nisu prihvatili brata kako zaslužuje, ja imam poverenja u tri osobe, to nisu majka i očuh - rekao je.

Njegova životna priča potresla je celu vilu, mnogi su zaplakali, a i Vojislav Šešelj koji je u tom trenutku gostovao u vili "Parovi" takođe se potresao ali mu i uputio reči ohrabrenja.

- Ti si hrabar dečko, koji je na pravom putu i za tebe ima mnogo nade, već si dosta postigao u životu -rekao je Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading