Aleksandru finansirao sponzor iz Dubaija!

Autor:

Zabava

22.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandra Tasić (19) niže skandale od kada je kročila u vilu u Zemunu, a pred kamerama je pokušala da sakrije da je bila u vezi sa starijim gospodinom iz Dubaija koji ju je godinu dana finansirao.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy

 Kako saznajemo, Tasićeva je pre ulaska u rijaliti bila u kontaktu sa imućnim muškarcem koji godinama živi i radi u Dubaiju i koji joj je slao pare, dok bi se ona u zamenu za to viđala sa njim kad god bi on to od nje zatražio.

- Aleksandra je preko društvenih mreža stupila u kontakt sa starijim gospodinom koji je odmah bacio oko na nju i poželeo da se upoznaju. Dugo su se dopisivali, a nakon što joj je ponudio da se vide, odmah je pristala. Videla je da je on vrlo imućan i uticajan čovek u poslu kojim se bavi, te je shvatila da će pored njega imati sigurnost i šansu da napreduje u karijeri i poslu. Od svojih najbližih je krila da je sa njim u bilo kakvom kontaktu. Viđali su se kad god bi on došao u Beograd na nekoliko dana. Tada bi je vodio na večere i plaćao skupocene komade garderobe. Vodio ju je na večere gde bi se tokom čitave večeri mazili i razmenjivali poljupce - priča naš izvor blizak plavuši i nastavlja:

 Aleksandra se pred ulazak u rijaliti posvađala sa drugaricom koja je namerno progovorila i sve iznela u etar

- U trenucima kada su njeni bliski prijatelji primetili da se ona tajno viđa sa nekim i kada je sve postalo sumnjivo, Coka je najboljoj drugarici sve priznala. Rekla joj je da se viđa sa starijim gospodinom koji je čuva kao malo vode na dlanu i pored kog ima sve. Objasnila je da među njima ne postoji ništa više od čistog poštovanja i maženja i da on ne traži od nje bilo kakav seks zauzvrat. Iako joj drugarica nije poverovala, u prvi mah je čuvala njenu tajnu, međutim, kako su se pred ulazak u rijaliti opasno posvađale, brzo se saznalo za Aleksandrinu aferu - završava naš sagovornik.

Inače, Tasićka je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka i navela da je u srećnoj vezi već godinu dana. Ujedno je rekla da ne postoji mogućnost da pred kamerama prevari svog partnera, međutim, u prvih nekoliko dana pogazila je svoje reči i uplovila u vezu sa Nikolom Lakićem. Lakić je bio veoma razočaran ovim saznanjem te je rekao:

 Lakić: Plašim se da je ovo tek prva tajna u nizu skandala koje Aleksandra ima iza sebe. Ko zna šta krije

- Plašim se da je ovo tek prva tajna u nizu skandala koje Aleksandra ima iza sebe. Ko zna šta krije - rekao je Nikola, dok su ga ukućani tešili da mu ne treba devojka kao što je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading