Žizela majku UBIJALA od batina

Autor:

Zabava

18.09.2018

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Ivana Živković Žizela do ulaska u šou-program bila je internet senzacija, a otkada se uselila u vilu u Zemunu, stekla je ogromnu popularnost.

Foto: printscreen/TvHappy
Žizela

U više navrata je javnost šokirala ispovestima iz života, međutim, njen drug Mića Jovanović (30) za Rijaliti ekskluzivno otkriva da se Ivana pred kamerama folira i ne govori o periodu kada je bila alkoholičarka i kad je rođenu majku ubijala od batina.

- Ivana i ja se jako dugo poznajemo i otkad je ušla u rijaliti redovno sve pratim zbog nje. Ona je i te kako poznata u rodnom Svilajncu i svi su dobro upoznati sa činjenicom da je imala vrlo težak život. Svašta joj se izdešavalo i to je u velikoj meri uticalo na to što je ona danas ovakva osoba. Međutim, svi smo se složili da se malo više folira otkad je ušla u "Parove". Otkrila je dosta istinitih detalja o svom životu, ali je sakrila najgori deo. Ona je pre nekoliko godina bila težak alkoholičar. Nije se treznila po ceo dan, a razlog tome je taj što je dobila otkaz u jednom preduzeću u kom je radila. Po ceo dan bi provodila u obližnjoj kafani gde se nudila da pere sudove i čaše za dnevnicu koju bi kasnije u potpunosti potrošila na alkohol. Kasnije bi otišla kući i iživljavala bi se nad majkom koja takođe ima velike zdravstvene probleme i stalno je pod jakim terapijama. Ivana bi došla kasno iz kafane, probudila bi je i krenula da je udara po glavi i telu. Njena majka bi u tim trenucima izletela iz kuće i zvonila prvoj komšinici na vrata kako bi se sklonila od pomahnitale ćerke - otkriva Jovanović i nastavlja:

Jedne večeri je pijana Živkovićka toliko vikala da su komšije pozvale policiju, priča njen drug Mića

- Jedne večeri je Živkovićka toliko vikala pijana da su komšije pozvale policiju. Čim su došli, videli su da je u alkoholisanom stanju, pa su je nekoliko sati zadržali u stanici na ispitivanju i pustili tek ujutru kada se otreznila i kada joj je bilo bolje. Iste večeri su porazgovarali sa njenom majkom koja im je ispričala da se ista situacija dešava skoro svake druge večeri i rekli su joj da će ozbiljno porazgovarati s njom u stanici i skrenuli joj pažnju da je takvo ponašanje daleko od normalnog. Agonija je trajala čitavih godinu dana, a Ivana je prestala da se opije tek kada je dobila posao u gradskom komunalnom preduzeću. Tada se primirila i prestala da odlazi u kafane i pije do jutra - završava Jovanović.

Inače, Živkovićeva je u vili u Zemunu već govorila o periodu kada je zbog otkaza htela da preseče vene, ali nije pominjala da je fizički i psihički maltretirala majku i nije prestajala da pije alkohol.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading