BIO JE NJEN FAN: Ovako je Ivan Marinković postao MUŽ GOCE TRŽAN!

Autor:

Zabava

07.08.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković, zbog koge je "bivši muž" uvedeno kao opis umesto zanimnja, najpoznatiji je bračni drug ikada u regionu. I od kad je postao bivši suprug goce tržan neprestano je u medijima, a malo je poznato kako su se njih dvoje upoznali.

Foto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan

Ivan je javnostio bio nepoznat sve do 2007. godina kada se oženio Gocom, nakon čega su dobili ćerku Lenu. Oni su kupili stan u Mirijevu u kom sada Goca živi sa suprugom Rašom novakovićem i ćerkom, a Ivan se isleio još 2011. godina kada j Tržanovoj i njemu brak propao. 

ako su se razveli sporazumno i dogovorili se da će ostati u dobrim odnosima zbog ćerke, dve godine nakon razvoda je došlo do njihovog prvog sukoba, nakon što je Goca Ivana prijavila policiji zbog pretećih poruka.

Foto: instagram.com/gocatrzan
Goca i Raša

S druge strane, Ivan je tvrdio da je Goca navodno pokušala da ga izbode nožem kad ju je uhvatio u prevari. Bivši supružnici su se kasnije opet našli na sudu zbog neisplaćenih alimentacija.

RepublikaFoto: youtube.com/ Pink.rs
Ovako je postao najpoznatiji bivši muž u Srbiji... Ivan Marinković

Nakon razvoda od pevačice, Ivan je učestvovao u nekoliko rialiti serijala, a u jednom od njih je napravio dete Miljani Kulić, koja se porodila pre nekoliko dana, što je postala maltene jedna od glavnih vesti u Srbiji.

 

#durmitor #mountains #climbing #hiking Avantura. ?⛰?

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Aug 7, 2018 at 1:00am PDT

Ipak, malo ko zna priču kako su se Ivan i Tržanova upoznali.

Naime, 2001. godine on je prvi put sreo Gocu u jednom salonu i kao njen veliki fan joj je prišao i zatražio autogram. Za nju je on bio samo jedan od obožavatelja sve do ponovnog susreta u jednom kafiću 2006. godine. Goca je napravila prvi korak, došla do njegovog broja telefona i pozvala ga u bioskop. Sledeće godine su se venčali i dobili ćerku Lenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading