Marinković preti Kulićima: OTEĆU ŽELJKA AKO ME ODVOJITE OD NJEGA!

Autor: star

Zabava

02.08.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se rodio mali Željko, Ivan Marinković više ne dovodi u pitanje da li je on otac deteta kao ranije što je radio!

RepublikaFoto: youtube.com/ Pink.rs
Ivan Marinković

Naime, on se redovno čuje sa Miljanom i tu je koliko god mu ona dozvoljava, ali kako kaže, ako se njeni roditelji budu mešali i ako mu budu branili da viđa svoje dete, spreman je i da ga otme ako treba.

- Treba da vidim kako to ide sa prijavom deteta jer planiram da mu dam svoje prezime i da ga priznam, a oni ako neće tako, ja mogu i sam da se staram o sinu! Rekao sam joj da sam se toliko zaljubio u sina da ću ga oteti ako probaju da me odvoje od njega na bilo koji način. To ne bi izašlo na dobro - iskren je Ivan za Star.

 

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić sa sinom Željkom

On dodale i kako ga Miljanino ponašanje nervira u nekim situacijama, ali da će se potruditi za svoje dete.

- U jednom trenutku u sobi je eksplodirala sijalica a Miljana se pogubila i odmah je pomislila kakvo li je to predskazanje. Ma rekoh šta lupetaš, nije to ništa, svaki dan pucaju sijalice. Eto tako me iznervirala u sekundi, zato sam joj zapretio da ću uzeti bebu kod sebe da je čuvam. E onda se odmah smirila. Ma mnogo je ona mlada mama, ima bolove, ništa ne jede još uvek, pa je sva nervozna i preumorna. Nadam se da se njeni roditelji neće mešati, jer u suprotnom može da bude svašta, a beba će najviše trpeti i patiti. I njen otac Siki mora da smiri strasti i spusti loptu. Nisam ja nikakav Indijanac - kaže Ivan i dodaje da mu bivša žena Goca Tržan još uvek nije čestitala rođenje sina, a ni ćerka Lena koja je dobila polubrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading