ONI SU MISLILI DA SU PAMETNIJI OD RIJALITIJA, ali izgleda da nije tako!

Autor:

Zabava

01.08.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada su rijaliti programi postali nešto najgledanije u Srbiji zanimanje rijaliti igrača postalo je prestižno, a može se primetiti da je evoluiralo u posebnom smeru!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rijaliti

Naime, postoje ljudi koji se neprestano vrte iz sezone u sezonu i koji  smatraju da su "prešli ovu igricu", a i ne slute da je igrica ipak prešla njih. 

Rijaliti program je nešto što predstavlja realan život u datim i zadatim okolnostima. Sve što neko radi odraz je njega u određenoj situaciji sa kojom se možda i nije susreo i nikada se neće susresti van njega. Iako danas postoje mnogi učesnici ovog eksperimenta koji ulaze u šou sa parolom "praviću zvrčke i spletke u rijalitiju jer je to dobro za gledanost, a ja inače nisam takav", upravo oni bi trebali da se sete one rečenice "daj detetu da se igra, pa ćeš da vidiš kakvo je", jer su upravo oni to dete kojem je neko dao da pokaže pravo lice. I pokazali su ga, jer dok su otkrivali sebe misleći da su zaštićeni maskom pod nazivom " mi ovde ne živimo svoj život već se igramo rijalitija" nisu ni slutili da je ta maska isto što i "carevo novo odelo" i da  se ustvari rijaliti poigrao sa njima!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Maca Diskrecija

1. Maca Diskrecija:

Starleta Maca Diskrecija postala poznata po tome  što u rijaliti programima zna  da udari u najbolniju tačku svog "protivnika" kao na primer što je uradila u toku svađe sa Kristinom Kijom Kockar kada joj je rekla da zbog operacije koju je imala nikada neće moći da ima decu. Dok se na samom finalu izvinila svim učesnicima rijalitija "Zadruga" rečenicom "nemojte ništa da mi zamerite, to je bila samo igra".

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

2. Saška Karan:

Pevačica Saška Karan ostaće upamćena zbog prodavanja cigareta i mnogo čega drugog u rijalitiju "Zadruga", kao i po tome što je zabadala nos u tuđa posla nazivajući to njenom dužnopšću jer je deo šoua.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Luna Đogani

3.  Luna Đogani:

Blogerka Luna Đogani u rijalitiju "Zadruga" uplovila je u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem, što je izazvalo more komentara, jedni su podržavali njihovu ljubav, dok su ih drugi osuđivali. Zatečena i verovatno nespremna na celu tu situaciju, Luna je pokazivala ceo spektar ponašanja u ovom programu. Od depresije, do histerije, a nebrojeno puta je tvrdila kako ona zapravo nije takva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ana

02.08.2018 01:48

A KIJA ŽENA KOJA ISMEJALA CRKVENI BRAK ,PREVARILA MUŽA ANDRIJA ,FIĆO,STEFAN I KO ZNA KO JOŠ JE NA POPISU ...PREVARILA SRBIJU VOĐENA MITROVIĆIMA TAKO SE IGRA RIJALITI ...PA BRAVO

Odgovori 5 23
Djordje

05.08.2018 21:48

@ana - Luna i Anabela su ismejali brak Slobe i Kije, u Zadruzi, na portalima i kajronu TV Pink.

Odgovori 11 0