Irma smuvala bivšeg dečka Indire Radić!

Autor:

Zabava

17.07.2018

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Sejranić smuvala je poznatog estradnog kompozitora i producenta Gorana Ratkovića Raleta, bivšeg višegodišnjeg ljubavnog partnera koleginice Indire Radić.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Irma Sejranić

Učesnica "Parova" nije časila ni časa po završetku rijalitija, već je odmah uskočila u naručje čoveka koji vedri i oblači kada je pravljenje hitova u pitanju. Iako se pevačica i kompozitor poznaju odranije, nije bilo moguće da se bilo šta desi jer je on bio u vezi sa Indirom Radić.

Irma: Rale je najbolji čovek na svetu. Ta pažnja, ti maniri... Pa to nema niko danas

- Rale je bio lud za Irmom, uvek mu se dopadala njena energija i žestina koju nosi u sebi. Kako je bio veran svojoj prethodnoj partnerki, on nije želeo da se upliće u priču sa Sejranićevom, ali uvek joj je na neki način pokazivao koliko mu se dopada. Putevi su im se razdvojili na neko vreme, a onda je Irma ušla u rijaliti "Parovi", gde ju je Rale zapazio posle dužeg vremena. Poludeo je za njom i jedva je čekao da izađe iz tog haosa i da se ponovo vide - kaže izvor blizak pevačici, a onda otkriva kako je planula ljubav.

- Rale je dočekao svojih pet minuta kada je zgodna Irma izašla iz "Parova", pa ju je pozvao da joj pusti neke pesme koje je radio specijalno za nju. Kako ni ona nije bila imuna na njega, odmah je pristala da se vide. Varnice su sevnule već na vratima studija, kada su se sreli posle dve godine. Rale je Irmu obasipao komplimentima, a kada su se opustili uz dobro vino, pali su i zagrljaji i poljupci. Sada Irmu često viđaju Raletove komšije kako dolazi u njegov stan, a često tu boravi i po nekoliko dana. Uveče ih sreću kako se šetaju ruku podruku kao zaljubljeni par - završava naš izvor.

 

A post shared by G. Ratkovic Rale (@raleratkovic) on Mar 17, 2018 at 3:12pm PDT

Pozvali smo i Irmu, koja nije krila koliko je srećna zbog svega što joj se dešava na ljubavnom polju.

- Nisam želela da se sazna, ali kada ste me već pitali, mogu samo da kažem da je Rale najbolji čovek na svetu. Ta pažnja, ti maniri... Pa to nema niko danas. On i ja smo spoj koji će uskoro i poslovno napraviti bum jer mi Rale sprema nove pesme. Ma sve će se uskoro saznati - poručila je Irma, koja nije negirala svoju bliskost sa bivšim dragim svoje koleginice Indire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading