Anamariji Džambazov: Jurim fudbalere i biznismene jer su imućni!

Autor:

Zabava

05.06.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Anamarija Džambazov nikada nije osporavala da voli provod i razbacivanje novcem. U vilu u Zemunu ušla je kako bi se dodatno ispromovisala jer planira da započne ozbiljnu glumačku karijeru, a kako dobro obavešten izvor blizak starleti za Rijaliti otkriva, Džambazova se najsigurnije oseća kada pored sebe ima imućne muškarce koji su u svakom trenutku spremni da troše velike sume novca i ispunjavaju joj hirove.

- Anamarija je tip devojke koja nikada nije krila da voli dobro situirane momke. Obično je ulazila u veze sa muškarcima koji imaju privatni biznis i mnogo novca na računima. Nakon završetka srednje škole upustila se u vezu sa znatno starijim čovekom koji je vlasnik jedne privatne firme. Nije ga volela, ali su bili u vezi skoro godinu dana, a on ju je svuda vodio. Plaćao je najluksuznije hotele i putovanja na egzotične destinacije. Uvek je pazarila samo markiranu garderobu. Ljubav nikada nije stavljala na prvo mesto, pa se upuštala u veze sa muškarcima koji joj nisu bili čak ni privlačni. Najviše joj se dopadaju momci koji su fudbaleri i debelo naplaćuju svoj talenat - priča naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Pre nego što je ušla u vilu "Parova", Anamarija je bacila oko na momka koji je vlasnik jednog popularnog beogradskog splava, sa namerom da ga osvoji jer je čula da ima puno love. Stalno je išla u njegov klub sa još nekoliko drugarica kako bi privukla njegovu pažnju. Kako je i sama vrlo atraktivna, jedne večeri razmenili su brojeve telefona i počeli redovno da se čuju. Bili su u vezi i sasvim korektnim odnosima nekoliko meseci, a onda su stvari brzo počele da izlaze na videlo. Dečko sa kojim se zabavljala brzo ju je šutnuo kada su se posvađali jednom prilikom jer je Džambazova od njega zahtevala da joj za rođendan pokloni auto marke audi - tvrdi naš izvor i dodaje da Anamarija nijednog trenutka nije krila šta je od njega zahtevala, pa se o tome vrlo brzo saznalo jer je ona sve ispričala drugaricama.

 

???

A post shared by Anamarija (@dzambazovanamarija_fancy) on Sep 6, 2017 at 1:56pm PDT

- Brzo su krenule da je prate priče da je sponzoruša i ku*va, kojoj je samo bitan novac i koja šutne svakog frajera sa kojim je onog trenutka kada prestane da je obasipa skupim poklonima - završava naš sagovornik.

Nakon srednje škole upustila se u vezu sa znatno starijim čovekom koji je vlasnik jedne privatne firme, tvrdi izvor

U prilog ovim navodima govori i ranija izjava Anamarije, koja je priznala da voli imućne momke.

- Volim novac i ne stidim se toga, ne znam ko ne voli novac, to je jedina sigurnost. Privlače me fudbaleri i biznismeni jer su imućni i ostvareni. Nisu isfrustrirani kao većina neuspešnih muškaraca - rekla je Džambazova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading