Teodora izbezumljena: Najbolji drug joj ide u ZATVOR!

Autor:

Zabava

07.04.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Radoičić vratila se u vilu "Parova"!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Radoičić

Učesnica rijalitija se vratila na Veliki petak i tom prilikom otkrila šta se sve dešavalo izvan vile, a da ju je šokiralo.

- Saznala sam da su neki od ljudi sa kojima sam odrasla završili u zatvoru, te vesti su me zaista zatekle. Jednom od najboljih prijatelja se sprema dugogodišnja kazna -  rekla je Teodora.

Ipak, nije sve tako crno. Teodorina majka se vratila u kraj gde je nekada živela.

- Mama se vratila u blok. Nisam se još uvek videla s njom, nisam htela sebi da stvaram presiju pre ulaska u rijaliti. Brat mi je preneo da je mnogo plakala za moj rođendan i verujem da će se to sve rešiti -  rekla je Teodora i dodala:

RepublikaFoto: printscreen/HappyTV
Teodora Radoičić

- Kada sam videla šta se sve napolju izdešavalo, shvatila sam koliko sam se ovde u rijalitiju promenila. Ja sam mogla da odem samo nizbrdo, ali ovaj šou me je usmerio na pravi put i da je to način života koji meni nikao nije potreban -  rekla je Teodora i svi su se divili njenoj promeni i zrelom razmišljanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading