STANIJA POKAZALE GOLE GRUDI: Raskopčala košulju i izbacila atribute, Asminu neće biti dobro! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka prešla sve granice!

STANIJA POKAZALE GOLE GRUDI: Raskopčala košulju i izbacila atribute, Asminu neće biti dobro! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

Bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević već neko vreme boravi u Americi, gde redovno deli trenutke iz svog privatnog života sa pratiocima na društvenim mrežama. Nedavno je privukla pažnju javnosti svojim provokativnim sadržajem, ističući svoje izvajano telo i izazovni stil.

Stanija već godinama važi za osobu čije je telo u centru pažnje, a nedavno je izjavila da joj je upravo njena prirodna pozadina obezbedila "čitavo bogatstvo". Ova izjava je izazvala znatiželju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama.

Fotografije starlete često su na ivici erotike, a ovoga puta Stanija je odlučila da u krupnom planu pokaže svoje bujno poprsje, potpuno bez ičega ispod ružičastog sakoa. Snimala se u ogledalu, ističući svoje obline, a posebno su došle do izražaja njene grudi i uski struk. Ovaj izazovni sadržaj izazvao je različite reakcije među njenim pratiocima, a posebno je privukao pažnju muškog dela populacije.

Njen potez da pokaže svoje telo bez ikakvih ograničenja izazvao je različite reakcije javnosti, dok su mnogi komentarisali ovu hrabru odluku. Stanija je svojim izazovnim fotografijama i izjavama još jednom potvrdila svoj status kontroverzne ličnosti koja ne libi da istakne svoje atribute.

Mnogi se pitaju kako li na ove fotke reaguje njen partner Asmin Durdžić, za kojeg je Aneli Ahmić u "Eliti" govorila da je jako ljubomoran i da je njoj branio da kači vruće fotke i slike u kupaćem kostimu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Isidora

17.12.2023 12:26

Stanči je prelepa, lepote nikad dosta. Srećna je, vrlo, pa proslavlja svoj novi butik.