STANIJA VIŠE NE KRIJE ASMINA! Prve zajedničke fotografije sa verenikom BEZ CENZURE! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta prvi put pokazala verenika nakon skandala koji je izbio!

STANIJA VIŠE NE KRIJE ASMINA! Prve zajedničke fotografije sa verenikom BEZ CENZURE! (FOTO)

Foto: e-stock, facebook

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević našla se u centru skandala, nakon što ju je Aneli Ahmić, aktuelna učesnica rijalitija "Elita", optužila da joj je ukrala supruga Asmina Durdžića. Za njega je izjavila da je lažni milioner i prevarant, kog juri austrijska policija. Stanija trenutno uživa u Crnoj Gori sa njim, a danas ga je prvi put pokazala, nakon što se on javno oglasio i pružio joj podršku.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija i Asmin

Dobrojevićeva je pokazala kako oni uživaju na obali mora i ispijaju pića u jednom luksuznom restoranu. Dobrojevićeva je pozirala sa svojim verenikom, ali i sama.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija uživa na obali mora

Podsetimo, Asmin je, između ostalog, izjavio da Stanija ne zaslužuje linč i da se oglašava samo zbog nje. On tvrdi da nije bio u braku sa Aneli, da je bio sa drugim ženama posle nje, kao i da se ona "nakačila" na Staniju zbog popularnosti. Takođe je istakao da ga je Stanija krila od svoje porodice zbog njegove vere, a ne zbog toga što je preljubnica i rasturačica brakova.

Ja nisam iz ovog javnog sveta niti želim da sam deo toga, ali ovaj put se ogašavam samo zbog nje, jer ona ništa nije kriva i nije zaslužila ovaj medijski linč. Teško mi je da čitam sve ove laži o njoj, da je ona nekome otela muža, preotela me nekome ili bilo šta slično. Imao sam ja žena posle Aneli za koje je ona znala, ali kao da je dočekla priliku za Staniju da postane i ona poznata i uđe u tu Zadrugu da vara čitavu naciju! Stanija je mene krila od porodice zbog moje vere, a sad čitaju da je preljubnica, rasturačica brakova i sramota me je od njene porodice što moraju sve to da čitaju - izjavio je on za "Telegraf".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Aneli, Stanija i Asmin

Nakon njega se oglasikla i Anelina drugarica, koja vodi njen Instagram profil i udarila je žestoko na Staniju.

Evo sad znamo i da ti je mama nacionalista. Ovo što piše da je izjavu on dao, to mu je ona (Stanija) govorila šta da kaže, ne bi li tako skinula ljagu sa sebe da je preljubnica i rasturačica brakova. Bolje da si iskrena i lepo rekla da si ga krila jer je oženjen i ima dete, nego što si od majke napravila nacionalistu. Poz - stoji u objavi Aneline drugarice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading