SVE JE SAMO PREDSTAVA ZA JAVNOST: Tara Simov mesecima "pokrivala" bivšeg dečka, ovo je kompletna istina o njihovom odnosu!

Autor:

Zabava

03.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tari Simov prekipelo, odlučila da progovori o Danilu i prizna kako je lagao ljude!

SVE JE SAMO PREDSTAVA ZA JAVNOST: Tara Simov mesecima "pokrivala" bivšeg dečka, ovo je kompletna istina o njihovom odnosu!

Foto: ST/D. KADIĆ, Instagram.com

Bivša zadrugarka, Tara Simov, nedavno je potvrdila informaciju o iznenadnom raskidu sa Danilom Raičević, sa kojim je tek dobila dete. Iako su se tek ostvarili kao roditelji, Simova je odlučila da preseče, jer se Danilo, navodno, i dalje ponašao kao momak i nije joj pomagao oko zajedničkog deteta.

Njihov raskid iznenadio je sve, s obzirom da su planirali i najavili svadbu, o kojoj je Danilo pričao nakon Tarinog porođaja, ali... čini se da je i to bila samo predstava za javnost.

Republika

Foto: ATAImages

 

Naime, oni se danima javno prepucavaju, a bivša zadrugarka rešila je da razveže jezik i zapuši usta bivšem. Objavila je stori, putem kog je otkrila da oni zapravo nikada nisu bili vereni i da je Danilo nije zaprosio, te da ne poseduje nikakav verenički prsten.

Ovo je dodatno šokiralo sve ljude, koji su od samog početka pratili njihovu vezu, a mnoge zajedničke momente delili su sa mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama:

- Kakav verenički prsten? Mi nismo bili vereni - glasio je njen story.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sanja

03.08.2023 11:38

E ni ja da sam muško ne bi te verila a kamoli nešto drugo

Lili

03.08.2023 13:48

Karma je kucka za 300.000 evra.