Gastoz debelo kažnjen zbog bekstva iz Parova!

Autor:

Zabava

16.02.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši pobednik i učesnik šeste sezone "Parova" Nenad Marinković Gastoz učinio veliki prekršaj na Dan zaljubljenih.

Foto: printscreen/TVHappy
Nenad Marinković Gastoz

Naime, on je izašao iz vile kako bi video svoju devojku Naidu. Nakon ovog postupka, mnogi učesnici su bili za to da se Gasttoz diskvalifikuje. Odluka produkcije je doneta.

- Gastoze uvek smo te ispoštovali, učinio si nešto što je van svih pravila. Produkcija je odlučila da do kraja sezone nećeš moći da vidiš svoju devojku Naidu - saopšteno je iz produkcije.

Foto: Promo
Naida i Gastoz

Gastoz je pognuo glavu i rekao da se slaže sa odlukom

 - Slažem se sa odlukom, ako možete još da me kaznite. Pogrešio sam mnogo - rekao je Nenad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Silvana

16.02.2018 16:42

Produkcija je Gastozu dovolila da POBEGNE i to namerno, samo da smanje ukupnu nagradu na 70.000 €. Radnici obezbedjenja su samo premešteni i dalje rade! Ukjučite bar malo mozak jer niko NE MOŽE da pobegne iz vile! Dalili su dozvolili da 48 sati napusti vilu a Gastozu, koji im je "zlatna koka" za prihod novca, nisu dozvolili ni 4 sata? Pola Srbije redovno glasa i uplačuje glasove za Produkciju, pa vi sada računajte koliko novca primaju!

Brankica

16.02.2018 16:43

Gastozovi fanovi-glasaći su daleko najbrojniji i uplate daleko najviše para uvek kad je Gastoz nominovan a to je najviše puta! Dalili mezimici Produkcije su dali lagano 48 sati slobodnog izlaska a Gastozu nisu hteli dati ni par sati, što stvarno nije fer, jer je dečko baš zaljubljen! Poneki učesnici kao najljigaviji buljavi crvenko Perović,. Vule