IPAK SE PRODAO?! Kale gospodar vremena ušao u PAROVE!

Autor: happytv.tv / Republika

Zabava

18.01.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje u vili Parova u sredu uveče bio je ulazak čuvenog kralja klipova iz beogradskih autobusa i sa ulica.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Kale svratio u Parove

Kale Gospodar Vremena se našao u vili i odmah imao akciju sa Mirom za koju je rekao da mu se dopada. 

Mira je bila jako srećna kada je Kale ušao ali se ubrzo i razočarala u njega, molila ga je da ostane ali on nije hteo i to zato što ima devojku napolju. 

- Molim te ostani, uradi to za mene, ja hoću da se udajem i što mi je Vesna Rivas rekla da ću se udati u rijalitiju sve to pada u vodu - rekla je Mira.

- Pa ne mogu imam svoje obaveze, ja radim na pijaci i imam vezu napolju - rekao je Kale.

On je došao da prokomentariše situacije u vili, a i izjavio je da je tu i zbog jedne učesnice koja mu se dopada, a to je Mira. 

Ona je izjavila da nema ništa protiv što se sviđa Kaletu i zamolila je režiju da ga pusti u vilu i bude ravnopravni učesnik sa njom. 

- Meni se najviše dopada njegov osmeh i frizura koja je na dvojku trojku. Neću da pričam sa vama ako ne pustite Kaleta - rekla je Mira, ali joj želja nije ispunjena.

Možda je Kale rešio da ne ostane u šouu baš zbog toga što je rekao da mrzi rijaliti programe u kojima se, kako kaže, nalaze samo "ku*ve" sa kojima ne želi da bude.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading