Rijaliti-zvezda i novopečeni pevač

Autor: A. I.

Zabava

16.01.2018

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković poznatiji kao Gastoz je Jutjub zvezda, rijaliti-učesnik i pevač koji je u narodu postao prepoznatljiv po humoru. Rođen je 1992. godine u Svilajncu, a još od malih nogu voleo je da bude u centru pažnje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nenad Marinkocvić Gastoz

Nenad Marinković Gastoz (25) Rijaliti-zvezda i novopečeni pevač

Gastoz je osnovnu školu završio u Svilajncu, nakon čega se sa majkom Gordanom odselio u Francusku. Kada se zaposlio, morao je da promeni imidž i da skrati kiku, koja ga je, kako kaže, podsećala na rodni kraj. Naziv njegovog vloga je Gastoz storis i prvi put je postavio klip 6. novembra 2009. godine. U većini snimaka se pojavljivala njegova bivša devojka Marija Jakovljević. Poslednji klip je objavio 2014. godine, a 2015. je ušao u luksuznu vilu u Zemunu i postao učesnik rijalitija "Parovi". Tim potezom je razočarao mnoge fanove jer se pridružio ljudima i starletama koje je javno ismevao. Iako se u rijalitiju sukobio sa mnogim učesnicima, osvojio je prvu nagradu i 45.000 evra. Iste godine je ponovo ušao u "Parove", a njegov treći ulazak dogodio se ove sezone, te je trenutno u vili i ponovo se bori za glavnu nagradu. U rijalitiju je okarakterisan kao ženskaroš, a nakon brojnih starleta sa kojima je spavao, pa ih otkačinjao, skrasio se sa Zoricom Dukić, sa kojom je bio u vezi godinu dana. Sada je u vezi sa Naidom Gadžo, atraktivnom fitnes-instruktorkom.

U rijalitiju je okarakterisan kao ženskaroš nakon brojnih starleta sa kojima je spavao, pa ih otkačinjao

Nakon pobede u "Parovima" 2016. godine, Gastoz je uplovio u pevačke vode i izdao nekoliko singlova, koje je i ekranizovao, ali je naišao na brojne kritike zbog muzičkog žanra za koji se odlučio, ali i slabih pevačkih sposobnosti.

RepublikaFoto: facebook.com/lepi.mica.566
Lepi Mića

Miroslav Pržulj alijas Lepi Mića (59)  Patriota oštrog jezika

Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića je pevač i rijaliti-učesnik rođen 1. januara 1959. godine u Bosni i Hercegovini. U Sarajevu je radio kao kelner, a u međuvremenu je upisao Srednju muzičku školu.

Lepi Mića je muzičku karijeru započeo 1989. godine i za to vreme je snimio devet albuma. Tokom rata u Bosni preselio se u Beograd, a kako je svojevremeno otkrio, živi u centru u ženinom stanu. U mladosti je bio prepoznatljiv po dužoj kosi i šiškama, koje ne nosi već neko vreme. Ovaj pevač je 2013. godine učestvovao u rijaliti šou-programu "Farma", ali je diskvalifikovan zbog govora mržnje. Sebe naziva srpskim patriotom i nacionalistom koji voli svoj narod, ali u tome vidi i razlog zbog kojeg nije dostigao popularnost i slavu koju smatra da zaslužuje. U narodu je prepoznatljiv po tome da je bez dlake na jeziku, pa kada uđe u konflikt, ne bira reči, zbog čega je često na meti osude javnosti.

Misli da nije dostigao popularnost i slavu koju smatra da zaslužuje zato što voli svoj narod

Lepi Mića je, pre nego što se posvetio rijalitijima, po svojim pesmama najpopularniji bio devedesetih godina, a albume je nizao jedan za drugim. Svoj prvi album "Rulet sreće" objavljuje 1989. godine, zatim 1990. godine album "Sad kad se rastajemo",1992. godine album "Krvava svadba", 1993. godine album "Pravoslavci", 1996. godine album "Ženo plave kose", 1998. godine album " Svaka me zima na tebe sjeća", 2001. godine album "Srbima za sva vremena", 2008. godine album "Oj, Srbijo, majko moja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading