ANĐELA LAKIĆEVIĆ - Od ružnog pačeta do lepotice!

Autor: G. D.

Zabava

10.01.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Lakićević, glumica iz Crne Gore, postala je poznata po tome što je dobila otkaz u pozorištu kada je ušla u rijaliti "Parovi", ali i po romansi sa Mikijem Đuričićem, koju su započeli upravo u rijalitiju.

RepublikaFoto: facebook.com/Andjela Lakicevic
Anđela Lakićević sada izgleda veoma atraktivno

Iako je pčelar iz Kupinova odlepio za lepom glumicom i zbog nje napustio dugogodišnju devojku Maju, njihova veza nije dugo potrajala nakon završetka četvrte sezone "Parova". Nagađalo se da Anđela nije želela da se preseli u Mikijevo rodno mesto Kupinovo, te da su tada nastali problemi među njima, ali njih dvoje nikada nisu za medije otkrili razlog raskida.

RepublikaFoto: facebook.com/Andjela Lakićević - Zvanična stranica

Anđelin izgled se tokom godina drastično promenio, a sudeći po fotografijama pre pojavljivanja u medijima, ona je i te kako poradila na izgledu. Pre svega, otarasila se viška kilograma, sredila problematičnu kožu lica i potom promenila boju kose. Nekadašnja neprimetna brineta sada je zanosna plavuša koju svakodnevno gledamo na Hepi televiziji, ali u ulozi voditeljke.

Anđela je jedan od retkih učesnika "Parova" koji je kasnije uspeo da unovči vreme provedeno u vili. Ona je odmah nakon završetka četvrte sezone počela da vodi emisiju "Glamur", a vrlo brzo i emisiju "Provodadžija".

RepublikaFoto: facebook.com/Andjela Lakićević - Zvanična stranica

Nakon toga, Anđela se našla u ulozi voditeljke rijalitija čiji je nekadašnji učesnik, te već dve sezone vodi emisiju iz vile. Mnogi je smatraju prilično strogom i hladnom, ali ima i onih koji misle da je baš ta njena strogoća ono što je izdvaja od drugih TV lica.

Mlada glumica pričala je otvoreno o teškom periodu u svom životu, kada je navodno pokušala da se ubije. Lakićevićka je tada rekla da je planirala da skoči sa Brankovog mosta, ali je od te namere, na svu sreću, odustala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading