RAŠA ULAZI U PAROVE DA SE OBRAČUNA SA IVANOM!

Zabava

06.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadašnji suprug pevačice Goce Tržan bubnjar Radomir Raša Novaković, nakon niza prozivki njenog bivšeg Ivana Marinkovića, ulazi u "Parove" da se uživo na TV Hepi obračuna s njim.

RepublikaFoto: instagram.com/radomir_novakovic
Raša Novaković

Naime, Raša je u pregovorima sa produkcijom, od koje zahteva 5.000 evra za svaki sat proveden u vili. Kako saznajemo, pevačicin muž tražio je posebne uslove da bi ušao u rijaliti, a prva stvar je velika svota novca za šou koji će uslediti ukoliko se suoči sa suparnikom pred kamerama.

 Kad bi bili prihvaćeni njegovi uslovi, pevačicin suprug bi za jedan dan dobio 120.000 evra

- Nakon što je Ivan Marinković danima prozivao Gocu Tržan, na red je došao i njen suprug Raša Novaković. U vili "Parova" se danima raspredalo da li je Tržankin suprug zaista impotentan kao što Marinković tvrdi, te da li će ikad dobiti dete. Produkcija Hepi televizije došla je na ideju da pozove Rašu u rijaliti da sam otkrije pravu istinu i suprotstavi se Marinkoviću. Međutim, pregovori nisu išli lako kao što se očekivalo - otkriva izvor blizak produkciji i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Ivan Marinković

- Raša je svestan da bi njegov ulazak privukao ogromnu pažnju javnosti, tako da je to iskoristio i imao niz uslova koje je postavio kako bi se pojavio u luksuznoj vili u Zemunu. Prva stvar oko koje je pregovarao jeste iznos honorara. Gocin suprug je za svaki sat proveden u "Parovima" tražio čak 5.000 evra! Samim tim, Gocin nimalo skromni muž po danu bi zaradio ukupno 120.000 evra. Produkcija to, naravno, nije prihvatila, tako da pregovori još uvek nisu završeni, a ako se Novaković predomisli oko honorara, ima mogućnost da se lično suprotstavi Ivanu Marinkoviću u vili - zaključio je izvor za Srpski telegraf.

Stupili smo u kontakt sa produkcijom TV Hepi kako bismo proverili naše navode, a oni su potvrdili da su pregovarali sa Gocinim suprugom o ulasku u "Parove".

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan

- Tačno je da smo se čuli sa Rašom i pričali o njegovom ulasku. Za sada nemamo nikakav dogovor - poručili su sa Hepi televizije.

S druge strane, Raša i Goca do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading