LJUBA PANTOVIĆ osula paljbu po TEODORI: Ona je NARKIĆ, Po Crnoj Gori se PROSTITUISALA!

Autor:

Zabava

19.10.2017

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na šta sve čovek naleće u svom životu. Ko je ta Teodora, muškaraca i alapača? Prvi put sam je videla pri gostovanju u "Snajkama" i nikada više! Ali i ona se zakačila na ime Ljuba Pantović radi malo medijskog prostora! Naziva me najvećim zlom na svetu! Čak i da sam zla, ja sam šampion, ostvarena, uspešna lepa i zgodna zena!!!

Foto: youtube.com/ Ljuba Gold
Ljuba Pantović

A da vidimo ko je ona. Zasmetalo joj je prvo sto sam Aleksandri rekla da se skloni od nje i da se ne bruka predstavljajući je kao "sestru". Zatim joj možda smetam što znam da je pored osnovnog zanimanja da se sexa po realitiji, u Sarajevu napravila dug od 500 evra za drogu, pa je otisla u Crnu Goru da se prostituiše. Izvor svih ovih informacija je njen "veliki drug" Denis koji je postao poznat po snimku na kom se vidi kako oralno zadovoljava muškarca. Kaže on sve je to tačno pošto je bio sa njom kad se to događalo. Sve bolji od boljeg!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nina

20.10.2017 07:54

PAI TVOJACERKA SE **** PO RIJALITIJU,SAMO TEANEMA MAMU,TATU,STRICA DA JE BRANE