PREMIJERA U POZORIŠTU PUŽ: Miladinova čarobna lampa

Autor:

Zabava

18.10.2018

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je u redu sa naslovom koji ste upravo pročitali - poručuje autorski tim predstave "Miladinova čarobna lampa", koja će premijerno biti prikazana u nedelju u 18 sati u Pozorištu Puž.

Foto: Promo foto
Čarobna lampa u verziji Pozorišta Puž nije A-ladinova nego je Mi-ladinova!

- Čarobna lampa u verziji Pozorišta Puž nije A-ladinova nego je Mi-ladinova i nešto je manje čarobna od Aladinove lampe jer može da ispuni samo tri želje - kažu u Pužu.

Predstava počinje "jednom davno u Bagdadu" kao poznata prastara bajka iz hiljadu i jedne noći, ali dogodi se čudo. Volšebno se pojavljuju nerealni, bajkoviti likovi. Tako nastaje predstava koja nije predstava nego stvarni događaj koji se odvija danas u Beogradu.

Pišući svoj novi originalni komad koji ima vrlo male veze sa starom pričom Branko Milićević imao je na umu da predstavu nameni osnovcima i zato radnja priče obiluje peripetijama i neobičnim obrtima. Reditelj Jug Radivojević sledio je ideju, ali je napravio niz akcionih scena s puno gegova, trke, spoticanja, padanja i letenja, tako da predstavu s pažnjom mogu da prate i predškolci.

Miladina igra Milorad Damnjanović, Uroš Jakovljević je verni Bole, Ivan Mihailović je Duh, a Milica Janketić zanosna lepotica u koju se Miladin zaljubljuje. Igor Damnjanović je zli Crni vitez, Aleksandar Vujanović je njegov sluga Crv. Branko Kockica i Lako Nikolić igraju pozorišnog čarobnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading