BEBE, DOBRO DOŠLE Besplatni koncert za najmlađe u Filharmoniji!

Autor:

Zabava

31.08.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi koncert u novoj sezoni, Beogradska filharmonija poklanja – bebama! Orkestar će, prvi put do sada, svirati specijalno za bebe uzrasta do dve godine, 5. septembra u 11 časova u Sali Beogradske filharmonije.

RepublikaFoto: M. Đoković/Promo
Besplatne karte se preuzimaju od 3. septembra

Na besplatnom koncertu u trajanju od oko 30 minuta, orkestar će zajedno sa dirigentom Aleksandrom Kojićem izvesti Simfoniju uspavanki. Tako će filharmoničari uvesti bebe u čarobni svet muzike kroz najlepše dečje uspavanke na svetu, specijalno aranžirane za orkestar.

Pozivaju se mame, tate, bake, deke, tetke ili dadilje da dovedu svoje najmlađe u Salu Beogradske filharmonije koja će biti pretvorena u svojevrsnu igraonicu kako bi bebe najslobodnije uživale u muzici.

Budući da je broj mesta ograničen, besplatne ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Filharmonije (Studentski trg 11), od 3. septembra, u periodu od 9 do 16 časova.

RepublikaFoto: M. Đoković/Promo
Ksenija Milošević u društvu malog fana Filharmonije

Koncerti za bebe su novost u sezoni Beogradske filharmonije 18/19, a naredni termini za druženje zakazani su za januar i april. Na ovaj način, Filharmonija edukuje decu svih uzrasta jer su njeni koncerti za decu predškolskog i školskog uzrasta, jedni od najpopularnijih i najtraženijih programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading