OSKAROVAC ALEKSANDER PEJN GOSTUJE U BEOGRADU!

Autor:

Zabava

20.08.2018

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji, četvrti po redu Festival nezavisnog američkog filma pod sloganom "Od nezavisnog filma do Oskara" biće održan od 13. do 16. septembra u Domu omladine Beograda.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksander Pejn autor čuvenih filmova "Stranputica", "Nebraske", "Potomaka" i "Sve o Šmitu"

Specijalni gost koji će se pojaviti na festivalu je Aleksandar Pejn, autor iz Holivuda, koji je tokom svoje karijere radio sa čuvenim Džekom Nikolsonom, Džordžom Klunijem, Metom Dejmonom, Riz Viderspun, Lorom Dern, Bertom Rejnoldsom, Tipi Hedren.

RepublikaFoto: Promo foto
Beogradska publika će imati priliku da razgovara sa oskarovcem

Aleksander Pejn je autor čuvenih filmova "Stranputica", "Nebraske", "Potomaka" i "Sve o Šmitu",  a ovom prilikom biće mu dodeljena nagrada "Indie Icon Award" za životno delo.

U subotu, 15. septembra beogradska publika će imati priliku da razgovara Pejnom o njegovom putu od nezavisnog filma do Oskara, a potom će uslediti projekcija filma iz nezavsne faze Aleksandrevog opusa.

Za Grand Priks festivala IndieBelgrade 2018. takmičiće se šest  premijernih filmova najsvežije produkcije američkog nezavisnog filma, prikazani na ovogodišnjoj Veneciji, zatim na Sandensu, Tribeki, Karlovim Varima, a među njima i pobednik Festivala Sandens 2018.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading