Pucao u berbernici zbog kraljice soula

Autor:

Zabava

20.08.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dan smrti Arete Frenklin 16. avgusta, strasti su se uzburkale u jednoj berbernici u Virdžiniji i jedan muškarac je upucao drugog zbog razlike u mišljenju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Areta Frenklin će biti sahranjena 31. avgusta u Detroitu

Svedok je za Njuz 3 rekao da je do svađe došlo oko toga da li će ili ne glumica Hale Beri glumiti kraljicu soula u filmu o njenom životu, te da se diskusija pretvorila u fizički obračun koji je kulminirao kada je jedan od muškaraca izvukao pištolj i pogodio drugog. Obojica su s povredama prebačena u lokalnu bolnicu, prenose mediji.


Podsetimo, porodica legendarne pevačice, koja je preminula u 77. godini od raka pankreasa, najavila je da će javni oproštaj biti održan u Muzeju afričko-američke istorije "Čarls H. Rajt" u Detroitu. Naime, dva dana (po 12 sati dnevno 28. i 29. avgusta) biće izložen kovčeg za sve poštovaoce koji žele da odaju poslednju počast Areti.


Nakon javnog bdenja, biće održana komemoracija sa pevanjem u lokalnoj crkvi i potom 31. avgusta sahrana, kojoj će prisustvovati samo članovi porodice i bliski prijatelji kraljice soula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading