Nastavak hit komedije "Mama Mia" osvaja bioskope: Šer opčinila i Bonda!

Autor:

Zabava

23.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deset godina posle planetarnog hita "Mama Mia" u domaće bioskope je stigao nastavak sa originalnom glumačkom postavom predvođenom Meril Strip, Pirsom Brosnanom, Kolinom Fertom, Amandom Sajfred i Stelanom Skarsgardom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Mama Mia"

LUDI MENADŽMENT

 

Raspevana komedija nazvana "Mama Mia! Idemo ponovo!" ispunjena je ponovo pesmama kultne Abe, radnja prati dešavanja pet godina nakon avanture na grčkom ostrvu Kalokairi, a pomenutim glumačkim zvezdama u nastavku su se pridružili Šer i Endi Garsija.

- Rad s Šer je posebno iskustvo. Prvo, sav taj ludi menadžment koji je okružuje i koji morate proći da bi snimali sa njom. Kada je konačno rekla da, onda smo na snimanju upoznali najzabavniju osobu na svetu. Nije mi bio svejedno, ali se pokazalo da je jako ljubazna osoba, spremna za saradnju. Kada je došao zadnji dan njenog boravka na setu, Brosnan i ostale holivudske zvezde napravile su red da bi se slikale sa njom. Šer je definitivno velika zvezda - izjavio je Ol Parker, scenarista i reditelj, na predstavljanju filma na festivalu u Puli.

Slavna pevačica je na velikom platnu otpevala jedan od Abinih najvećih hitova "Fernando", a našla se u ulozi glamurozne Rubi, majke Done, koju igra njena prijateljica Meril Strip.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Mama Mia"

- Kao da sam se vratila kući kada sam došla na snimanje i videla poznata lica. Kockice su se sklopile čim je počela muzika, a mi navukli helanke i trikoe. Usrećiti nekoga danas je prava retkost, a činjenica je da se ova naša banda okupila samo iz tog razloga, pa se nadam da će publika iz sala izlaziti s ushićenjem - poručila je legendarna glumica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Mama Mia"

SNIMANJE ZA DŽABE

Film je sniman u Velikoj Britaniji i na hrvatskom ostrvu Vis, za koji je Kolin Fert izjavio da je jedno od najboljih mesta na kojima je radio.

- Svi smo bili očajni kad se snimanje završilo. Da smo mogli tamo da ostanemo večno, ostali bismo, i to za džabe - rekao je Fert.

U nastavku hit komedije igraju i mlade nade svetske kinematografije Lili Džejms, Džoš Dilan i Džeremi Irvajn, koji je u Puli izjavio da je na snimanju imao veliku pomoć Pirsa Brosnana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading