UMETNICI IZ PEKINGA, NJUJORKA I BEOGRADA ZASVIRAĆE U SMEDEREVU

Autor:

Zabava

20.07.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncert iz dva dela biće otvoren Sibelijusovim Konćertinom, a potom sledi uživanje u operskim arijama koje su napisali Rosini, Mocart, Pučini, Verdi... Nastup je zakazan za 21. jul od 21 sat.

Foto: Promo foto
Prvaci opere iz Pekinga i Njujorka, zajedno sa orkestrom ministarstva odbrane "Stanislav Binički" na Smederevskoj tvrđavi...

Unutar zidina smederevske tvrđave čuće se najdivniji zvuci, koje će otpevati prvakinja pekinške opera Zhang Zhan sa Jasminom Trumbetaš Petrović i Wanzhe Zhang, kao i  violinista Quan Yuan, koji je član orkestra Metropoliten opere u Njujorku, a na klaviru će svirati Jia Shi zajedno sa umetničkim ansamblom Ministarstva odbrane Srbije "Stanislav Binički".

Koncert iz dva dela biće otvoren Sibelijusovim Konćertinom, a potom sledi uživanje u operskim arijama koje su napisali Rosini, Mocart, Pučini, Verdi...

Poseban značaj ovom umetničkom događaju daće dirigent Gregory Buchalter, istaknuti član Metropoliten opere u Njujorku.

Ulaznica se može kupiti po ceni od 500 dinara.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading