ARLEMM Brojni koncerti, radionice i izložbe u Arilju

Autor:

Zabava

12.07.2018

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deveta Ariljska letnja muzička manifestacija (ARLEMM) biće održana od 14. do 29. jula, a program će obuhvatiti koncerte, radionice, letnju školu, izložbe...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Obiman program na ovogodišnjem ARLEMM-u.

Direktor ARLEMM festivala Dragutin Mladenović kaže da se svake godine trude da donesu nešto novo, da okupe zanimljive i nesvakidašnje umetnike koji sa sobom nose posebnu energiju i čine da ARLEMM ostaje u sećanju svakog ko ga poseti.

ARLEMM će ove godine ugostiti više od 100 izvođača klasične, duhovne, tradicionalne i džez muzike.

Publiku očekuju nastupiti YU grupe, Nevernih beba, Divanhane, hora Tamare Adamov Petijević, predstaviće se i orkestar Škole za muzičke talente iz Ćuprije sa solistom na violončelu Draganom Ðorđevićem, ali i Marko Luis, Vasil Hadžimanov, Bisera Veletanlić, Sara Renar, Aleksandra Radonjić i mnogi drugi.

Na festivalu će biti održano i veče sa Matijom Bećkovićem, kao i duhovno veče koje će voditi sveštenik Vukašin Milićević i glumac Nebojiša Cile Ilić.

Mališani će imati mogućnost da pohađaju slikarsku, psihološku i radionicu lend arta, a prvi put će imati i nastavu flaute u okviru letnje škole, pod rukovodstvom profesorke Marine Nenadović, prve flaute Beogradske filharmonije.

Ulaz na sva dešavanja u okviru festivala je besplatan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading