PRED UTAKMICU SRBIJA-ŠVAJCARSKA: Na Trgu Nikole Pašića nastupa Nele Karajlić

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred utakmicu Srbija-Švajcarska, dr Nele Karajlić održaće mini koncert sa početkom u 19h na trgu Nikole Pašića i tom prilikom ekskluzivno predstaviti spot za pesmu "Nedelja".

RepublikaFoto: Mila Zlatanović
Atmosferu na Mundijalskom trgu dodatno će podgrejati Nele Karajlić svojom novom pesmom "Nedelja"

Pesmom "Nedelja" popularni Nele Karajlić započinje svoju samostalnu muzičku karijeru.

-Ovo je u suštini pesma u kojoj govorim šta se dogodilo sa nama od vremena kad smo čitali Oslobođenje i Politiku do današnjeg vremena kada komuniciramo na Fejsbuku ili što bi jedan moj prijatelj rekao "Hase na Fejsu, istorija u malom mozgu" - kaže Nele Karajlić i obećava da će mini koncertom pred utakmicu Srbija-Švajcarska na svetskom prvenstvu u fudbalu, koji počinje u 20h dodatno podgrejati atmosferu.

Za samo sedam dana oko 20.000 ljudi je uživo pratilo utakmice Svetskog prvenstva na video-bimu površine 40 kvadratnih metara koji je postavljen na "Mundijalskom trgu“, a kada igra naša reprezentacija vlada prava festivalska atmosfera, što praćenje utakmice pretvara u pravi užitak.

Za Neletove obožavaoce, kao i ljubitelje pravog rokenrola ovo je uvod, jer će Nele Karajlić nastupiti na beogradskom Beerfestu 16. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading