PREMIJERA PLESNE PREDSTAVE ALIZA!

Autor:

Zabava

06.06.2018

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijera plesne predstave ALIZA izraelskog koreografa Ido Gidrona u koprodukciji UK "Vuk Stefanović Karadžić" i Instituta za umetničku igru, a uz podršku Ambasade Izraela u Srbiji, biće izvedena 24. juna ove godine na sceni Aleksandar Popović Ustanove kulture "Vuk" u Beogradu.

Foto: Promo foto
Aliza

Ido Gidron je rođen 1995. u Šorešu, Izrael i završio je Akademiju za muziku i ples u Jerusalimu. Radi kao rednovni učitelj Gaga pokreta Ohada Naharina u Suzan Delal centru u Tel Avivu, studiju Naim i drži radionice u Berlinu. Od 2014. do 2017. godine igrao je u ansamblu Batševa.

Asistent koreografa je Inbar Tanzer; muzika Ido Gidron; kostim Prof. dr Snežana Arnautović Stjepanović.

Foto: Promo foto
Ido Gidron

Izvođači (studenti Instituta za umetničku igru i Transition Dance company): Vladimir Čubrilo, Katarina Bućić, Ana Obradović, Mila Stijak, Milan Bačkulja, Jelisaveta Vučenović, Đurđija Jelenković, Nikol Srebrov, Nikolina Milošević, Marija Dimitrovska, Teodora Vujkov, Anđelija Jovanović, Nikola Pavlović i Tijana Koprivica.

Foto: Promo foto
Aliza

Premijeri će prethoditi zagrevanje nedelju dana ranije. Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa Gaga tehnikom i radom Batcheva Dance kompanije tokom prokecije filma Mr GaGa Ohada Naharina i otvorenog GaGa časa 17. juna u UK Vuk na Velikoj sceni koji će voditi Ido Gidron. Zainteresovani se mogu prijaviti pozivom na telefon 011 41 40 421.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading