Ćerka Buleta Goncića režirala predstavu: TATI JE NAJVAŽNIJE DA SAM SREĆNA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz koje situacije najmlađi prolaze da bi naučili pravila ponašanja i koliko im to pada teško? Odgovoriće nam diplomska predstava "Bonton" rediteljke Isidore Goncić, čija će premijera biti održana 25. maja u malom pozorištu "Duško Radović".

Foto: N. Kukolj
U glavnoj ulozi Miloš Samolov... Predstava "Bonton"

Ćerka našeg poznatog glumca Svetislava Buleta Goncića rekla je da joj je otac pružao podršku, ali da ne razgovaraju o poslu.

- Sa ocem se retko viđam zbog obaveza, ali i kada se vidimo ne pričamo o poslu. Njemu je najvažnije da sam srećna- istakla je rediteljka.

-Knjiga po kojoj je rađena predstava je više od pravila. To je priča o toleranciji i poštovanju i meni je bilo zadovoljstvo da predstavim ovakvu knjigu- rekla je rediteljka Isidora Goncić, dodajući da pravi postoje kako bi naučila ljude da žive zajedno.

RepublikaFoto: N. Kukolj
Predstava rađena pod rediteljskom palicom Isidore Goncić...

Predstava "Bonton", koja je rađena po istoimenoj knjizi Jasminke Petrović nastala je sa ciljem da se deci školskog uzrasta ukaže na pravila lepog ponašanja, prihvatanja komunikacije i buđenja empatije prema drugima.

-Priprema je protekla lagodno, bez velike muke, ali ipak kvalitetno. Moj lik se menja i baš kroz to menjanje spoznaje šta je bonton- istakao je Miloš Samolov, kome je poverena uloga Prostića.

RepublikaFoto: N. Kukolj
Predstava namenjena tinejdžerima...

Samolov će scenu deliti sa svojim kolegama Ivanom Adžić, Katarinom Dimitrijević, Nikolom Malbašom i Jovanom Cvetković.

Predstava je namenjena za tinejdžerski uzrast, ali autorska ekipa navodi da je prilagođena i za roditelje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading