ISPRAĆAJ VELIKANA: Sahranjen Boki Milošević!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velemajstor klarineta Božidar Boki Milošević (87) sahranjen je danas na Novom groblju, a veliki broj članova familije, prijatelja i kolega prisustvovao je sahrani. Pre sahrane, održana je komemoracija posvećena klarinetisti u sali zgrade "Radio Beograda".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tužna povorka na sahrani Bokija Miloševića

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Ćerka Tijana održala govor
RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Bokijeva ćerka Ksenija nije mogla da zaustavi suze...
Foto: ST/D. KADIĆ
Prisustvovali sahrani Bokija Miloševića... Melina i Haris

Na Novom groblju supruzi Bokija Miloševića i njegovoj deci saučešće je među prvima izjavila Viki Miljković, a zatim i Dejan i Saša Matić, Saša Vasić i mnogi drugi. Tužnoj povorci pridružirili su se i Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, kao i Haris Džinović sa suprugom Melinom. 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Verne prijateljice... Snežana i Merima

Sahrani su prisustvovali Snežana Đurišić, Merima Njegomir,  Ivan Tasovac, Oliver Njego, Željko Vasić, Vladio Georgiev, Milan Karadžić.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ispoštovao muzičku legendu... Vlado Georgiev

Boki Milošević rođen je u Prokuplju 1931. godine, a muzikom je počeo da se bavi od 1950. godine, kada je zahvaljujući čuvenom violinisti Vlastimiru Pavloviću Carevcu počeo da svira u orkestru Radio Beograda. Diplomirao je i magistrirao na Muzičkoj akademiji u klasi profesora Brun Bruna.

Za njim je ostalo četvoro dece, od kojih se troje uspešno bave muzikom. Sin Milan je takođe klarinetista i živi u Vankuveru, a ćerke Ksenija i Tijana su koncertmajstori Beogradske filharmonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading