KNJIŽEVNO VEČE POSVEĆENO GLAVNOM GRADU!

Autor:

Zabava

27.03.2018

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Ćirić priča o Beogradu.

RepublikaFoto: Miodrag Škilja
Književnica Lidija Ćirić

Beograd ne bi bio Beograd bez nas. Mi naš Beograd činimo onim što jeste. A ko smo uopšte, mi? Ko je, uopšte, Beograd? Odgovore na ova pitanja pokušaće da da autorka zbirke priča "Bez dragi moji", romana "Rekvijem za jedan dan" i zbirke poezije "Kabanica za suze", Lidija Ćirić. Rođena Čuburka će kroz likove svojih priča pripovedati o Beogradu, nama, drugima, prolaznicima i onima koji ostaju, starosedeocima i došljacima, "građanima" i "seljacima". U razgovoru sa Lidijom Ćirić, koji je zakazan za četvrtak u 19 sati u Kući kralja Petra, učestvovaće i Igor Perišić književni teoretičar, Sava Damjanov književni istoričar i Laura Barna autorka projekta "Isidora nas sluša".

Foto: Promo foto
Književno veče

 Lidija Jelisavčić Ćirić (1974), je srpski pisac multimedijalnog usmerenja. Do sada objavila roman Rekvijem za jedan dan (2015, 2016); knjigu pesama Kabanica za suze (2016); poetski manifest Prava Beograđanka (2015); zbirku priča Bez „dragi moji“ (2017). Član je Društva književnika Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading