OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI DANI ŽARKA LAUŠEVIĆA: Otkrivamo ko je bio sa njim u NAJTEŽIM TRENUCIMA, glumac želeo samo jedno!

Autor:

Zabava

15.11.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Žarko Laušević proveo poslednje dane života.

OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI DANI ŽARKA LAUŠEVIĆA: Otkrivamo ko je bio sa njim u NAJTEŽIM TRENUCIMA, glumac želeo samo jedno!

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je danas, u 63. godini, nakon kraće i teške bolesti, a ovu tužnu vest saopštila je njegova supruga, Anita.

Anita Laušević, supruga glumca Žarka Lauševića, ne samo da je bila njegova najveća ljubav već i verni saputnik u višedecenijskom braku. Njih dvoje su se upoznali na neobičan način, dok je Žarko radio na snimanju filma "Boj na Kosovu". Iako su oboje tada bili u brakovima, ljubav je procvetala već na prvi pogled.


Iako su bili ludo zaljubljeni, Žarko je odlučio da sačuva svoj brak sa suprugom Majom, dok se Anita udala i dobila ćerku. Međutim, sudbina je htela drugačije i nakon nekoliko godina njihovi putevi su se ponovo ukrstili.

Kako saznajemo, Žarko je poslednje dane života proveo upravo sa svojom suprugom, koja je bdila nad njim i trudila se da mu ispuni svaku želju. Laušević je, naime, uživao u knjigama, a zbog bolesti i stanja u kom je bio, Anita mu je čitala i bila uz njega u svakom trenutku.

Anita je rođena u Ljubljani 1966. godine, a sa Lauševićem ima ćerku Janu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading