BIKOVIĆ PAO NA POPRAVNOM IZ RUSKOG! Sada ga govori kao da mu je MATERNJI, u srednjoj imao KECA!

Autor:

Zabava

25.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najtraženijih naših glumaca Miloš Biković u srednjoj školi je pao na popravnom iz ruskog jezika, a sada ga govori kao maternji.

BIKOVIĆ PAO NA POPRAVNOM IZ RUSKOG! Sada ga govori kao da mu je MATERNJI, u srednjoj imao KECA!

Foto: instagram.com/printscreen

Miloš Biković rođen je u Srbiji, a poslednjih nekoliko godina doživljava popularnost i u Rusiji. Zbog velikog uspeha filma "Sluga", koji je postao najgledanija komedija u ruskoj istoriji, njegovo ime se tamo često spominje. Ono što javnost sigurno ne zna, jeste činjenica da je Biković, koji je sada jedan od najtraženijih glumaca u Rusiji, svojevremeno pao na popravnom i to baš iz ruskog jezika, koji sada govori kao maternji.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković na premijeri filma "Izozov"

- Razredna u gimnaziji mi je predavala ruski i u prvom razredu me je oborila, dala mi keca. To je bio prvi put da sam bio nedovoljan na polugodištu. Kasnije sam zavoleo ruski, otkrio Dostojevskog, čitao dela i tripovao da sam neki od njegovih junaka, neki ruski bogotražitelj - ispričao je svojevremeno Biković.

Inače, Biković je pre nekoliko dana objavio radosne vesti i potvrdio na svom Instagram profilu da će za nekoliko meseci njegova devojka Ivana Malić i on postati roditelji. 

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić i Miloš Biković

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je Miloš Biković na Instagramu ispod zajedničke slike sa devojkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading