ISPRED STANA NEBOJŠE GLOGOVCA stigla i POLICIJA!

Autor:

Zabava

09.02.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je noćas na pulmologiji Kliničkog centra Srbije, a ovog jutra ta vest je probudila sve poštovaoce njegovog dela, ali i njegove prijatelje i kolege. Ispred stana Nebojše Glogovca danas je tiho, a da stanari zgrade u kojoj je glumački bard živeo iskreno žale svedoči i jedna ruža ostavljena ispred ulaza. Međutim, u toku dana okupio se veliki broj novinarskih ekipa, što je uznemirilo stanare zgrade koji su pozvali policiju.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zgrada u kojoj je živeo Nebojša Glogovac
RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ruža ispred zgrade u kojoj je živeo Glogovac

Od trenutka kada je javnost saznala da se proslavljeni glumac bori sa opakom bolešću, svi su mu pružali podršku i vest da nije uspeo da dobije ovu bitku, sve je zatekla. 

Tokom današnjeg dana, brojni građani, ali i pripadnici medija su se okupili ispred zgrade u kojoj je glumac živeo. A kako saznaje Republika.rs zbog prevelikog interesovanja i gužve koja se stvorila, reagovala je i policija.

Foto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Nebojša Glogovac prilikom izlaska iz bolnice 1. februara 2018.

Glogovac je pre 10 dana smešten u Klinički centar odakle je pušten 1. februara, a mediji su pisali da je njegovo stanje alarmantno. Pre dva dana, Nebojša je ponovo primljen u bolnicu, a noćas mu je pozlilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading