VLADIKA GRIGORIJE: Brinemo se i molimo za Nebojšu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije Durić i naš proslavljeni glumac Nebojša Glogovac dugogodišnji su prijatelji. U verovatno najtežim trenucima kroz koje Glogovac prolazi podrška bližnjeg ne izostaje, a za Srpski telegraf vladika Grigorije podseća na Glogovčevu ljubav prema rodnom Trebinju, ali ističe i da su mnogi udruženi u molitvi za jednog od najboljih naših glumaca, ali i oca troje dece.

Foto: youtube.com/N1
Vladika Grigorije

RODNI GRAD ZOVE

- Nebojša Glogovac pokazuje veliku ljubav prema rodnom gradu, ali i želju da mu se jednog dana fizički vrati. Svi smo zabrinuti zbog vesti o njegovoj bolesti i uz njega smo u svojim mislima i molitvama - kaže vladika Grigorije.

Glogovac je letos za poznati trebinjski portal izjavio da mu sve u tom gradu deluje "uređeno za fino i dobro, za jednu vrstu gospoštine".

- Voleo bih da doprinesem i razvoju kulturnih manifestacija u gradu na obalama Trebišnjice i već uveliko razmišljam o organizovanju festivala profesionalnih pozorišta - kazao je glumac sredinom leta, kada je u okolini ovog grada snimao scene iz serije "Nemanjići - rađanje kraljevine". Tada je priznao da bi voleo da ovde ima i stan, u kojem bi boravio što češće.

RepublikaFoto: Tanjug
Nebojša Glogovac

- Svakako bih voleo da neki svoj životni vek završim u gradu podno Leotara - otkrio je Glogovac.

POVRATAK NA SCENU

Glumac je nedavno izašao iz bolnice, a njegovo hrabro držanje potvrđuje priču bliskih mu ljudi da se sa bolešću nosi herojski. Podsećamo, glumac je 24. januara primljen na Institut za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Osoblje na institutu ističe da je Glogovac potpuno smiren, svestan situacije i onoga što treba da radi ne bi li se njegovo zdravstveno stanje poboljšalo.

Porodica i prijatelji ne odvajaju se od njega, a kolege žarko navijaju da i ovoga puta izađe kao pobednik i vrati se na scenu i pred kamere!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading