IGRAO BIH ZORANA ĐINĐIĆA

Autor:

Zabava

08.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ubogog ratnika koji je mogao samo da se nada da neki novčić zazveči u njegovom limenom lončetu, Admiru Šehoviću pripala je uloga čuvara najveće tajne inspektora Tanasijevića u seriji "Senke nad Balkanom". Gledaocima je zastala knedla u grlu kada je Tane na groblju najveću svetinju, ali i mrtvi teret koji je nosio na duši, Longinovo koplje, poverio prosjaku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bjela i Admir

ŠVEDSKI PROBLEMI

Da vas podsetimo, Admir je onaj deran koji u filmu "Lepa sela lepo gore" gađa teta Đanu kamenom. Ušao je u legendu, a da o tome nije imao pojma. Sada kada je porastao ima priliku da sve sagleda iz novog ugla, a za Srpski telegraf duhovito se priseća dogodovština sa seta.

- Odlika je velikih serija da se uvek desi nešto neočekivano, ali moguće. Tako je i sa mojim likom. Ne znam da li će u novoj sezoni biti misterija ili ga neće ni biti, ali sve je moguće jer je glava na ramenima. Autori sada imaju "švedske probleme": veliki izbor mogućnosti - kaže Admir, kome snimanje po svakakvim vremenskim uslovima nije teško palo. Naprotiv, uz brojne statiste i ekipu nikada nije bilo dosadno, a on bi ostajao i posle snimanja da se druži. Bilo mu je dosadno u hotelu, ali na setu adrenalin nije padao ni za tren.

Što da ne bude da je Isus bio Bosanac?!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Jedna od najduhovitijih je bila scena sna, kada u snu simbolizujem Isusa i kada od Taneta tražim koplje, a on kaže: "Koje koplje", a ja mu kažem: "Ono kojim su me ub'li", izađe mi bosanska redukcija. Samo sam čuo: "Stop! Admire, može li bez tog u'bli'?" Ja im kažem: "Što da ne bude da je Isus bio Bosanac" - prepričava mladi glumac.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Iako se pojavljuje u "Lepim selima", Admir zapravo prvi put radi sa Draganom Bjelogrlićem.

- Nadam se ne i poslednji, ne računam to što sam kao dete glumio u "Lepim selima" jer tad sam bio klinac, nisam znao gde je levo, a ne šta je gluma. Lik šta god da je uzeo da radi, uradio je odlično. Da sam u mogućnosti i da se ja nešto pitam, dao bih mu novac na neviđeno za bilo koji projekat... većina scena koje sam imao bile su s njim, on je majstor glume, imao sam mnogo šta da naučim od njega. Na stranu gluma i serija, mnogo je duhovit, opušten i, što je najvažnije, dobar čovek - ističe mladi glumac.

AKO MOGU SANJATI

Kako kaže, sanja više uloga, ali su retki glumci koji mogu birati.

- Više sam angažovan u pozorištu jer se u Bosni u najboljem slučaju snimi jedan film godišnje i svi znamo koja je tematika. Kad uzmemo u obzir kakvi nam se danas filmovi snimaju ili barem imaju neke naznake da će u skorijoj budućnosti biti, o kojekakvim "herojima", voleo bih da se snimi film o dr Zoranu Đinđiću i da ga glumim. To bi mi bila velika čast ako već mogu sanjati - zaključuje Admir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading